Зібрано

Щирський Данило

  • Зібрані кошти використані на:
  • Збір відкритий: 13.01.2020
  • Діагноз:
  • Місто: Днепр

Вагітність Анастасії з самого початку проходила складно, на сьомому тижні довелося лягти на збереження – була загроза втратити малюка. Молода мама робила все, що рекомендували лікарі, хотіла тільки одного, щоб дитина народилася міцною та здоровою.

Але вже друге УЗД стривожило лікарів. Анастасія обстежилася в Кривому Розі, де їй сказали, що, на жаль, малюк народиться нездоровим і рішення залишати його чи ні, приймати тільки їй.

Анастасія обрала дитину. Час до кінця вагітності провела в лікарні, й у покладений термін народився Даня. Але вже на другу добу в малюка почалися напади епілепсії, а обстеження показали патологію розвитку головного мозку. Данила перевели до дитячої лікарні, де він провів майже місяць. Звідти його з мамою виписали вже з важким діагнозом: вада розвитку мозку.

Незважаючи на тяжкість хвороби й постійні напади, рідні робили все можливе, щоб син отримував усе можливе лікування й необхідні курси реабілітації. Тривалий час Анастасія водила Даню на розвиваючі заняття для малюків, де хлопчик із задоволенням грав з дітками й пізнавав навколишній світ. Заняття з логопедом, відвідування фахівців – все це дало позитивні результати в розвитку Дані.

Зараз Данилу сім років. Він весела й активна дитина, як і всі хлопці, любить поїзди й машинки, із задоволенням дивиться мультики, обожнює грати з дітьми на вулиці. У нього є молодший братик, і вони разом вчать букви. Даня на домашньому навчанні, до нього приходить вчителька, поки вони тільки знайомляться, звикають один до одного, до книжок і нового розпорядку дня. Данило здібний хлопчик, йому подобається вчитися, пізнавати нове, він дуже старається.

Зараз, коли напади епілепсії відійшли, їх немає вже більше півроку, лікарі рекомендують батькам зміцнити м'язи, зайнятися фізичним розвитком сина й пройти курс реабілітації. Для цього необхідно 17 000  грн. Для сім'ї з двома дітками це велика сума. Батьки Дані просять допомогти їх синочку отримати необхідне лікування!

Давайте разом допоможемо хлопчикові!

ПІБ: Щирський Данило Дмитрович

Дата народження: 09.11.2012

Діагноз: вроджена патологія розвитку головного мозку, полімікрогірія правої лобної ділянки, лісенцефалія правої й лівої лобно-скроневої області. Дистоничний тетрапарез. Затримка психомовного розвитку. Симптоматична епілепсія.

Дата Благотворитель Сумма, грн
03.02.2020 ІНГОСТРАХ, ЗАТ СК 16 903,80
02.02.2020 Куценко Павло Юрійович 45,00
29.01.2020 Кристина 45,00
28.01.2020 Наталья 51,30