Зібрано

Пека Юрій. Етап 9

Час летить і ростуть наші підопічні дітки ... Минуло 7 років з тих пір, як ми познайомилися з Юрою Пекою. Багато труднощів пройдено разом; завдяки вашій допомозі в лікуванні Юри домоглися приголомшливих результатів.

У Юри з народження серйозні проблеми із зором: атрофія зорового нерва обох очей, амбліопія, астигматизм, косоокість – у результаті він бачить тільки перший рядок офтальмологічної таблиці. Багато чого довелося йому перенести у зв'язку з хворобою: довге й складне лікування, глузування однолітків, хірургічне втручання. Але все було не дарма.

Вже минуло півроку після операції з виправлення косоокості, а Юра не може натішитися й намилуватися своїми очима, часто крутиться біля дзеркала. Дитина чекала на ці змінивсі свої 13 років, вони дають йому впевненість і натхнення. Юра тримається більш відкрито, став частіше посміхатися й сміятися. Раніше був маленьким їжачком, тримав голки напоготові для тих, хто косо на нього подивиться або обізве. А зараз він став добрішим і життєрадіснішим.

У хлопця з'явилося багато нових знайомих, він розривається між гуртками, годинами тренується вдома й обов'язково одним оком поглядає на себе у дзеркало. Самостійність і незалежність були у нього завжди, незважаючи на дуже низький зір. А тепер і зовсім немає причин для страху йкомплексів. І все це завдяки вам, адже саме ви з року в рік збираєте кошти на дорогі ліки для Юрчика.

Тепер з'явилася нова задача: закріпити результат хірургічного лікування. Хлопець старанно виконує всі рекомендації лікарів. Кожні три місяці мама з сином лягають до лікарні: вже пройшли лікування в офтальмолога в «Зірочці» та в Обласній дитячій лікарні, пройшли курс у невропатолога. Підтримували серце: 3 операції поспіль з невеликим інтервалом не пройшли для нього безслідно. Тепер потрібно продовжувати приймати сердечні препарати й боротися з ністагмом, який розхитує м'язи очей, ще не зміцнілі після операції.

Якщо не колоти Цереброкурин, то тремтіння очей і частота коливань збільшується, а м'язи ще не зміцніли і можуть потягнути зіницю знову в одну зі сторін. Рідні Юрія розриваються, що лікувати в першу чергу: очі або серце. І, як завжди, надія на небайдужих людей. Щоб оплатити для Юри Цереброкурин і Гамалате-В6, потрібно 14 482 грн. Мамі ніде взяти ці кошти: ще не виплачені борги по операції. Давайте знову підтримаємо хлопчика!

ПІБ: Пека Юрій Ігорович

Дата народження: 23.09.2005 р

Діагноз: атрофія зорового нерву обох очей, змішана амбліопія, гіперметропічнийастигматизм обох очей, горизонтальний ністагм, косоокість .

Дата Благотворитель Сумма, грн
12.02.2019 Пуздря Олена 10 592,00
01.02.2019 Неравнодушный 45,00
31.01.2019 Куценко Павло Юрійович 30,00
22.01.2019 Неравнодушный 900,00
17.01.2019 450,00
17.01.2019 Куценко Павло Юрійович 31,00
Пека Юрий. Этап 9
Пека Юрий. Этап 9
Пека Юрий. Этап 9
Пека Юрий. Этап 9
Пека Юрий. Этап 9