Зібрано

Кондюк Дар’я. Етап 3

Дашенька Кондюк – наша розумниця, красуня й спортсменка. Але незважаючи на позитив, який випромінює дівчинка, в її житті були різні періоди. До 4 років – безхмарне дитинство, коли дитя не дуже часто заглядає в дзеркало й не замислюється про те, як воно виглядає, як сприймає його навколишній світ. А потім прийшов час помічати злякані погляди подружчиних мам, чути глузування на свою адресу й намагатися зрозуміти: чому я інша, чому я гірша?

У Даринки на обличчі була величезна пляма винного кольору; медики діагностували її як білатеральну судинну мальформацию. Це не тільки серйозний косметичний дефект, а й ризик раптових кровотеч та виникненняшкірних захворювань, утому числі онкологічних; це причина хронічного отиту, від якого постійно страждає дитина.

Бачачи, як разом із Дашею зростає її невпевненість у собі йнапруженість у спілкуванні, Дашина мама обійшла безліч лікарів, перепробувала безліч препаратів – не допомагало нічого. І тільки один метод лікування подіяв: лазеротерапія за допомогою спеціального апарату в київському Інституті Ольги Богомолець.

Вже 8 курсів лазерного лікування пройшла дівчинка, і з кожним разом пляма блідне йзменшується в розмірах! При тому що раніше вона постійно зростала, поширюючись на шию й плечі.

Настала нова епоха в житті Даші: цього літа вперше вона їздила до рідних в село поїздом – раніше батьки уникали громадського транспорту, щоб дитина не страждала від здивованих поглядів попутників. А збираючи вишню в селі, дівчинка сказала: «Мама, я ж була така ж червона, як ця вишня, правда?» І коли в мами покотилися сльози, дочка обняла її й стала заспокоювати: «Зате зараз я набагато світліше, а коли пройду всі процедури, стану зовсім біленька!»

Даша відмінно вчиться й у школі знайшла багато нових друзів. Вона серйозно займається кіокушинкай карате й у 2017 році зайняла 1 місце в міських змаганнях!

Але Дашине здоров'я, краса і впевненість коштує дорого: ціна кожної процедури зараз – 38 950 грн. Найближчий курс лікування має початися 2 березня. З минулих зборів у нас залишилося трохи більше 11 000 грн, решту сподіваємося знайти з вашою допомогою. Віримо, що ви, як і раніше, не залишите Дашеньку без підтримки!

ПІБ: Кондюк Дарія Василівна

Дата народження:10.05.2009

Діагноз: білатеральна судинна мальформація шкіри обличчя по ходу I-III гілок трійчастого нерва


Дата Благотворитель Сумма, грн
01.03.2018 Катя 972,50
01.03.2018 Куценко Павло Юрійович 35,00
28.02.2018 Українська Біржа Благодійності Міжнародний благодійний фонд 28 891,17
20.02.2018 Куценко Павло Юрійович 40,00
Кондюк Дарья. Этап 3
Кондюк Дарья. Этап 3
Кондюк Дарья. Этап 3