Зібрано

Кутовий Гліб

Глібчик у родині Крістіни й Олега Кутових – перша й довгоочікувана дитина. Вагітність протікала гладко, пологи теж пройшли для мами без ускладнень. У карті дитинипоставили «здоровий» і виписали маму з немовлям додому.

Здавалося, що все в порядку, крім дивних здригувань, які іноді траплялися з дитиною. Педіатр направив хлопчика до невролога. Призначили УЗД, комп'ютерну томографію. Дослідження показали крововилив у мозок. Батьки були шоковані новиною, спробували дізнатися, що робити далі, але відповіді не отримали.

Везіння іноді проявляється найнесподіванішим чином. Мама вирішила звозити синочка до ще одного педіатра. На прийомі Гліб в черговий раз сіпнувся – побачивши це, лікар відразу ж викликала реанімацію. Малюка відвезли в ОДКБ. Поки оформляли документи в приймальному покої, у Гліба зупинилося серце. Слава Богу, дитину врятували, але з того моменту життя сім'ї розділилася на «до» й «після».

Три місяці хлопчик провів у лікарняних стінах. Коли його, нарешті, виписали, Крістіну спіткало ще одне нещастя: стався інфаркт у її мами. Рано вранці, поки чоловік не пішов на роботу, Крістіна мчала з передачею в лікарню до мами й скоріше поверталася, щоб цілий день займатися хворою дитиною.

Незважаючи на всі біди, подружжя завжди залишалися єдиним, чоловік із жінкою були опорою й підтримкою одне для одного. Олег працює на двох роботах, щоб дати синові все можливе.

Після численних масажів, ЛФК, ін'єкцій Цереброкурину в Глібчика стало менше судомних нападів. Хлопчик став перевертатися на лівий бік, видає більше звуків. Він дуже ласкавий і усміхнений малюк, справжній боєць, але без допомоги медиків йому не впоратися.

На сьогоднішній день Глібу регулярно потрібна реабілітація, постінсультна й протисудомна терапія. Постійно приймає ліки бабуся дитини, фізичні навантаження для неї обмежені. Христина доглядає за сином і допомагає мамі. Єдиний годувальник для всіх трьох – тато. Три роки він справлявся з усіма витратами самостійно, але підвищення комунальних тарифів остаточно підкосило фінансові можливості родини.

На останні заощадження батьки змогли навесні звозити сина в Трускавець. Але реабілітацію потрібно проходити кілька разів на рік й оплатити вересневий курс нічим. Дуже просимо вас підтримати сім'ю!

ПІБ: Кутовий Гліб Олегович

Дата народження: 08.07.2013

Діагноз: спастичний правобічнийгеміпарез, симптоматична епілепсія


Дата Благотворитель Сумма, грн
25.08.2016 Інгосстрах СК, ПРАТ 7 812,00
24.08.2016 Куценко Павло Юрійович 21,00
17.08.2016 97,25
Кутовой Глеб      Кутовой Глеб    Кутовой Глеб