Зібрано

Владислава Кузьмічова

У кожній людині від самого народження закладено добро. На жаль, як розповідається в притчі, турботи віку цього роблять нас жорсткішими, цинічнішими, нетерпимішими по відношенню до чужих слабкостей та неприємностей. І ось парадокс: у важкі часи в людині прокидається і проявляється вся доброта, яка в ньому закладена. Досить згадати історії з життя та літератури, коли люди, відмовляючи собі і своїм рідним, ділилися останньою їжею зі сторонніми людьми, які гинули...

Я розумію, що в даний момент заклик допомогти маленькій дівчинці може бути заглушений. Йдуть бої, необхідна допомога іншим людям, але давайте просто поставимо себе на місце матері, яка з усіх сил, незважаючи на обставини, намагається вилікувати свою дочку.

Кузьмічова Владочка народилася 20 січня 2011 р. і була виписана з пологового будинку з діагнозом гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС. Після виписки дівчинка постійно перебувала в лікарнях та реабілітаційних центрах. Найскладнішим виявився перший рік, за який їй довелося пройти 5 реабілітаційних курсів. І далі покотилося: реабілітаційний центр "Еліта" (Львів), Придніпровський спеціалізований центр медико-соціальної реабілітації дітей ДОС, іпотерапія, Дитяча лікарня № 5, спостереження у невролога.

Старання сім'ї не пройшли даром для малятка: все більше знімається підвищений тонус рук і ніг, Владочка самостійно сидить, тримається руками, не боїться сама лежати на дивані і перевертатися на бік. Те, що для будь-якої здорової дитини елементарно, дуже важкою працею дістається дівчинці. Невимовну радість викликають у мами Влади її тупання ніжками, спроби сказати щось фразами, пісеньки. Владочка за це літо дуже подорослішала - вже намагається проситися на горщик, спить без підгузків, слухає віршики і класичну музику, розглядає яскраві книжки.

На дитячому майданчику малятко стала загальною улюбленицею. Поки Влада не може ходити без допомоги дорослих, але активно біжить за дітками, багато сміється і радіє оточуючим. Дівчинка вже може стояти біля дивана або стільця, перебирати предмети, які знаходяться перед нею. Батьки бачать: прогрес на обличчя, курси реабілітації позитивно впливають на Владочку.

Зараз вона проходить курс реабілітації в Дніпропетровському центрі доктора Бубновського. Крім зарядки і масажів, Владі призначають медикаментозне лікування (цероброкурін, кортексин, когітум). У маленької спостерігаються проблеми з травленням: вона погано їсть, тільки зараз її вага перевищила 10 кг.

8 вересня поточного року повинен початися наступний курс реабілітації в клініці «Еліта» (м.Львів). Мама благає допомогти відправити дитину на лікування. Давайте на хвилину забудемо про погані новини з телевізора і привнесемо в цей світ трішечки добра!

Ви можете допомогти, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «Для Кузьмічова Владислави».

Еще никто не пожертвовал.
Стань первым