Зібрано

Сергій Ботвін

Сім'я Ботвіних ретельно готувалася до найважливішої події в їх житті - появи на світ довгоочікуваного синочка. Малюк народився абсолютно здоровим з вагою в 3,5 кг. Пологи пройшли нормально, батьки раділи своєму новонародженому щастю. Але через 5 годин після пологів у дитини за незрозумілої причини зупинилося серце, і його відвезли до реанімації. Тиждень Сергійко перебував у вкрай важкому стані і лікарі всіма силами намагалися зберегти йому життя. Потроху стан нормалізувався, але ця ситуація сильно вплинула на здоров'я хлопчика. Через півроку йому поставили невтішний діагноз - ДЦП внаслідок постнатального ураження головного мозку.
Зараз Серію Ботвіну 8 років. Донині батьки невпинно віддають всі сили і фінансові кошти для того, щоб їх син розвивався і був здоровим. Хлопчик не поступається батькам у завзятості. Він дуже працьовитий і наполегливо йде до своєї мети. Дитина все розуміє і навіть намагається вимовляти окремі слова. Не так давно відкрився ще один талант: Серьожі дуже подобається співати, а вчителька співу зазначає, що у нього дійсно є до цього хист. Всі ці успіхи завдяки наполегливій роботі і постійним реабілітаціям. Головне завдання зараз - не зупинятися, не опускати руки. Батькам дуже важко справлятися з такою бідою, працювати без перепочинку і відпочинку. Давайте підтримаємо родину, щоб праця багатьох років не пройшла дарма і принесла хлопчикові здоров'я і щасливе майбутнє.
Міжнародна клініка відновного лікування ім. Козявкіна в місті Трускавець готова прийняти хлопчика на лікування, але для цього необхідно 6 174 грн. Кошти можна перерахувати на наш розрахунковий рахунок з позначкою «Для Ботвіна Сергія».
Давайте творити добро, заповнювати добротою все навколо, тоді світ стане світлішим, кращим і позитивнішим!
ПІБ: Ботвін Сергій Вадимович
Дата народження: 30.06.2006 р.
Діагноз: ДЦП.
Еще никто не пожертвовал.
Стань первым