Зібрано

Анастасія Іванова

Серце... Як багато змісту і теплоти в цьому слові. Воно нерозривно пов'язане з іншим, таким же важливим словом в житті кожної людини - Любов. Серцем ми любимо і даруємо любов. Серце дарує нам життя. Але іноді воно болить...

1 червня 2012 р. народилася Настя Іванова. На жаль, практично від народження батьківське безмежне щастя було затьмарене підозрами лікарів на неполадки в маленькому сердечку - почали прослуховуватися хрипи. Крихітку відправили на УЗД серця. Виявили відкрите овальне вікно. Такий діагноз зустрічається серед новонароджених і при сприятливому збігу обставин через деякий час все приходить в норму. Але у випадку з Настусею, такого, на жаль, не сталося. На повторному УЗД в 6 місяців виявили відкриту артеріальну протоку - вроджений порок серця.

Це захворювання належить до групи хвороб серцево-судинної системи. Важливо знати, що якщо не займатися лікуванням відкритої артеріальної протоки, можлива поява різних ускладнень, як з боку серцево-судинної системи, так і з боку легенів. Найчастіше патологічний механізм такого несприятливого впливу заснований на збільшенні навантаження на серце більшого чи додаткового об'єму крові, що рухається в неправильному напрямку, і поступовому ослабленні функції серця з подальшим розвитком серцевої недостатності.

Радує, що при своєчасній медичній допомозі, дитина з таким діагнозом може рости абсолютно здоровою, без будь-яких відхилень.

Операція запланована на вересень поточного року у Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії Дніпропетровської обласної ради. Щоб провести цю хірургічну дію, необхідна спеціальна спіральна система для усунення дефекту відкритого артеріального протоку Nit-Occlud, яка коштує 31 980 грн. Часу залишилось обмаль і нам терміново необхідно діяти, аби якнайшвидше придбати цей прилад.

Серце... як багато любові і болю воно може в себе увібрати... А ще - віри та надії... Милосердя і співчуття... Давайте відкриємо наші серця і допоможемо Настусі одужати, зібравши всю необхідну суму на операцію.

Ви можете допомогти, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «Для Іванової Анастасії».

ПІБ: Іванова Анастасія Юріївна
Дата нарождення: 01.06.2012 р.
Діагноз: вроджений порок серця, відкрита артеріальна протока.
Еще никто не пожертвовал.
Стань первым