Корисний шопінг

img

Архів анонсів

Корисний шопінг

Неможливо не радіти, коли бачиш, що український бізнес стає все більш соціально відповідальним. Хтось допомагає хворим дітям, хтось самотнім людям похилого віку, хтось підтримує спортивні проекти або впорядковує місто. Список партнерів нашого фонду теж розширюється з кожним роком.

 

І ми раді вітати серед донорів БФ «Помагаєм» інтернет-магазин жіночого одягу «Еллі»!

Дивіться, яка чудова складається картинка: гарні моделі від українських виробників, доступні ціни, найширший асортимент, простий і зручний сайт, безкоштовна доставка – й до всього цього соціально-корпоративна відповідальність! Де ще поповнити літній гардероб, як не тут?

А тепер детальніше про акцію «Купуючи допомагаєш». Все просто: 1% від кожної вашої покупки щомісяця буде перераховуватися на користь наших підопічних; конкретну потребу будемо узгоджувати з адміністрацією магазину. Таким чином, обираючи речі в «Еллі», ви тим самим підтримуєте тяжкохворих дітей та дітей-сиріт.

Акція безстрокова! А значить на допомогу наших нових друзів ми можемо розраховувати довго, а ви можете бути впевнені, що той самий заповітний відсоток від ваших придбань регулярно переводиться нашим підопічним.

Ну що, вже гортаєтесторінки сайту? Якщо ні, радимо заглянути, там є моделі на будь-який смак і для різноманітних випадків.Благодійте разом з «Еллі» й БФ «Помагаєм» і змінюйте світ на краще!

 


Залиште свій коментар