Запрошуємо на благодійний бал у Потьомкінському палаці!

img

Архів анонсів

Запрошуємо на благодійний бал у Потьомкінському палаці!

І знову для вас відкриває свої двері бальний зал! Усіх, хто сумує за романтичним світом музики і класичного танцю, запрошуємо на Ювілейний бал!

Дата: 12.06.2016, початок о 19:00, завершення о 22:00.

Місце: м Дніпропетровськ, Палац студентів ДНУ ім. Олеся Гончара (Потьомкінський палац в парку ім. Т.Г. Шевченка).


У програмі балу:

- Танцювальні майстер-класи (віденський вальс, танго, джайв);

- Інструментальні та вокальні номери;

- Фотосесія;

- Благодійна лотерея та аукціон.

Вхід: благодійний внесок 200 грн.

 

Організатор: молодежное движение "Этикет"

Соціальний партнер: Благодійний фонд "Помагаєм".

Всі зібрані на балу кошти фонд «ПОМОГАЕМ» витратить на лікування 13-річної Аріни Кукліч. Товариська, жива, активна дівчина найбільше на світі любила танці. 4 роки вона віддала естрадно-спортивного ансамблю, жила виступами та змаганнями. Але недавно лікарі заборонили танцювати - сколіоз, давно виявлений у Аріни, прийняв загрозливу форму. На сайті pomogaem.com.ua відкритий збір на 113 000 грн на установку імплантантів Stryker в хребет і подальше відновлювальне лікування.

В Інституті патології хребта та суглобів імені професора М.І.Ситенка АМН України Аріні 17 травня зробили 1 етап необхідної операції: видалили кілька хребців в місці згину хребта. Друга операція повинна була відбутися через тиждень. На жаль, її досі не провели, і, за останніми даними, відклали до 16 червня.
Причина: Інституту не продовжили ліцензію на наркотичні препарати. Через це між операціями пройде не тиждень, а місяць. Які наслідки для здоров'я це матиме, поки невідомо.
Після операції Аріні знадобляться ліки і реабілітація. До початку реабілітаційного періоду необхідно зібрати ще 15 000 грн. Давайте разом допоможемо Аріні встати на ноги.
Підтримати проект ви можете не тільки на заході, але вже прямо зараз, пожертвувавши посильну суму.
А також будемо раді за допомогу в організації благодійного аукціону. Рушники та вишиванки, роботи з бісеру та стрічок, букети з цукерок і карамелі, іграшки ручної роботи та біжутерія, а також сертифікати на майстер-класи, відвідування спортивних клубів і салонів краси, картки знижок на придбання товарів, замовлення в кафе і ресторанах - все це ми з вдячністю приймемо в дар!
Крім того, для фуршету ми шукаємо солодощі, домашню випічку, шампанське і соки.

Чекаємо ваших листів і дзвінків:
info@pomogaem.com.ua,
(056) 732 48 09,
067 632 69 19, 050 48 00 905,
skype: olmyshanych

Замовити квитки можна за тел. 099 46 47 176, 097 57 377 65 - Ольга Захаревич.

Приглашаем на благотворительный бал в Потемкинском дворце!


Залиште свій коментар