Тренінг для квартальних села Волоське

img

Архів анонсів

Тренінг для квартальних села Волоське

Благодійний фонд «Помагаєм» розпочинає реалізацію проекту «Посилення експертного потенціалу громадських активістів Дніпропетровська та області», в рамках грантового проекту «Київський Діалог», який проводить ОДМГО «Культура Медіальна».

 

Реалізація заходів проекту направлена на розвиток Новоолександрівської об’єднаної територіальної громади, формування спроможної територіальної громади та буде сприяти громадській активності мешканців с. Волоське. В ході реалізації проекту будуть підготовлені та проведені круглі столи, навчальні тренінги для активних цільових груп.

В квітні поточного року створено раду квартальних с. Волоське. Планується, що в поточному році рада квартальних буде зареєстрована офіційно як орган самоорганізації населення. Проте, щоб ефективно працювати на будь-якій посаді, а саме, бути квартальним села, необхідно пройти навчання.

Фонд «Помагаєм» 30 травня поточного року організовує проведення тренінгу для квартальних с. Волоське на тему: «Підтримка громадських ініціатив у кварталах села. Проектування. Експертна оцінка. Реалізація».

Майбутнім учасникам тренінгу дуже пощастило. Як раз в цей час на Дніпропетровщину приїздить Пол Кромвель, тренер та консультант з організації громад Європейської мережі організації громад (European Community Organizing Network). 25 років Пол працював у Сполучених Штатах Америки, організовуючи громади. Починаючи із 2004 року живе та працює в Європі, в якості тренера надає консультації групам, що прагнуть організувати громаду.

Організація громад – це демократично-керований довгостроковий процес, за допомогою якого люди об’єднуються, щоб діяти в своїх спільних інтересах для виявлення суспільних проблем і їх рішень, а також для того, щоб вжити заходів із залученням владних структур, щоб впровадити ці рішення в життя.

Більше інформації про методику організації громад можливо дізнатися під час тренінгу, який буде проводити Пол Кромвель.

 

Тренінг відбудеться за адресою: с. Волоське, вул. Поштова, 4а,

Дата проведення: 30 травня 2016 року.

 

Початок реєстрації: з 10.00.

Тривалість: 6 годин.

Тренер: Пол Кромвель.

Учасники: квартальні села Волоське Дніпропетровського району.

 

Взяти участь у тренінгу можливо за попередньої реєстрації за телефоном: 067632 69 94, керівник проекту Оксана Володимирівна Чупіта, programs@pomogaem.com.ua.


 

 

 

 


Залиште свій коментар