День дитячої книги в Дніпропетровську

img

Архів анонсів

День дитячої книги в Дніпропетровську

Любі друзі! 2 квітня весь світ відзначає День поширення інформації про аутизм і Міжнародний день дитячої книги. У зв’язку з цим БФ «Помагаєм» проводить у книгарні «Є»:

- благодійний книжковий ярмарок, 12:00-16:00;;

- буккросинг (міняємо дві дитячі книжки б/у на одну нову), 12:00-16:00;;

- майстер-клас для дітей 2+ (зображуємо улюбленого книжкового персонажа в техніці аплікації тканиною, обов'язкова реєстрація за телефоном), 13:00-14:00.

 


Де: «Книгарня Є», м.Дніпропетровськ, вул.Глінки, 15 (Європейська площа)

Коли: 2 квітня 2016 р., субота, 12.00 - 16.00

Контактні телефони: 732 48 07 067 632 69 19 - Лоліта.


На благодійний ярмарок нам дуже потрібні дитячі книжки, нові та б/у, бажано українською мовою. Коли їх власники виростають, книжки часто припадають пилом на книжкових полицях. Якщо ж Ви передасте їх нам - вони принесуть користь! Всі виручені і пожертвувані кошти будуть витрачені на лікування дітей з аутизмом. Якщо є бажання підтримати малюків зараз, можна пожертвувати онлайн.

Пропонуємо Вам протягом тижня активно збирати книжечки для благодійного ярмарку.

Приносити зібрану бібліотеку можна до нашого офісу за адресою Дніпропетровськ, вул.Красна (Троїцька), 3-а, БФ «Помагаєм». Якщо бібліотека вийшла непідйомна, волонтер фонду «Помагаєм» з радістю у вас її забере. Якщо не встигнете здати свої книжки до 1 квітня, можна завітати з книжечкою в книгарню 2 квітня.

Запрошуємо вас цікаво провести час всією родиною разом з нами! Будемо дуже раді бачити Вас і Ваших діток!


День детской книги в Днепропетровске


Залиште свій коментар