Благодійний забіг «Біжи - допоможи!»: підсумки

img

Новини

Благодійний забіг «Біжи - допоможи!»: підсумки

Отже, що ми маємо в сухому залишку після забігу «Біжи – допоможи»? 17 077 грн у збір на сканери вен (юхуу!!!), величенький альбомчик фотографій, море приємних вражень і нових знайомств!

 

Зірки лягли як треба, погода не підвела. Після тривалого мартобря це був перший по-справжньому спекотний весняний день, і безмежно приємно було провести його на просторому стадіоні з відмінним покриттям, де можна бігати, та м'якою травичкою, де можна валятися.

Погодабула першою удачею, другою – люб'язна згоданадати місце для забігу адміністрації стадіону «Олімпійські резерви». Третьою – й найвдалішою удачею! – величезна кількість чудових людей, які погодилися стати нашими партнерами, надавши свої товари й сертифікати для призів, розіграшів і благодійної лотереї. Про цих представників дніпровського бізнесу, в яких ми з кожним днем ​​все більше віримо, докладно розповімо нижче.

Як ми й планували, захід вийшов сімейним – безліч народу прийшли з дітьми, великими ймаленькими. Бігти могли всі бажаючі, оскільки в нас були йдорослі, й дитячі дистанції. Хто не хотів бігти, той валявся на травичці, ходив колесом, насолоджувався грою в лотерею або робив всі ці речі відразу. Хто дуже хотів бігти, але ніколи не тренувався, міг узяти участь просто заради самої участі – йзвичайно, з метою зробити внесок у добру справу.

Народ пускав мильні бульбашки, гриз виграні в лотереї пряники, веселився з добрими клоунами з команди «Доктор Клоун Дніпро», розминався разом з танцювальною студією «Move on». Зіркою розминки стала юна панянка, яка всіляко прагнула не відстати від тата. У нього ж на плечах вона брала участь в забігу. Але були в нас і малюки, які летіли до перемоги своїми ніжками!

 


Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги    Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги   Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги

 

З дорослих до нас прийшли як постійні учасники різноманітних марафонів, так і ті, хто поодинці на бігу зустрічає світанок у місті, яке тільки прокидається. Дуже приємно було, що завдяки кількості наших партнерів подарунки могли отримати не тільки ті, хто зайняв місця в абсолюті, а й ті, хто прийшов останнім (як стимул до розвитку), й ті, хто просто взяв участь – у результаті розіграшів. Дехто отримав свій приз за те, що весь день ходив по стадіону колесом.

Ми дуже раді участі дітей з муковісцидозом, їх батьків, братів і сестер. Багато хто не просто прийшов повболівати – діти й дорослі бігли разом з іншими учасниками! Дівчата з нашого фонду фінішували серед останніх, зате з кличем «Допомагаємо!» І правда ж – допомагаємо!


Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги  Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги 
Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги 
 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги 


 

Приїхала подивитися на забіг і Сонечка Дирявка. Для дівчинки важкувато психологічно було вибратися з дому – в неї зламався єдиний слуховий апарат, і вона живе зараз у світі тиші. Й усе-таки вона отримала задоволення від квітневого сонечка йфотосесії на траві, а ще зустрілася з тими, хто фандрейзить для неї кошти на новий слуховий апарат у рамках підготовки до Інтерпайп-напівмарафону: Олегом Чистопольцевим і Сашею Соколенко.

До нас завітало дитяче телебачення – студія «Вместе», яка готує сюжет для Нобель ТВ, журналісти з агентства «Інформатор» і навіть прилетів дрон. Ми дружно йому помахали. Десь на якомусь відео хтось побачить, що Дніпро – місто спорту, благодійності й сімейного проведення часу.

 


 

 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги 
 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги  Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги  Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги

 

Отже, наші чудові партнери. Перш за все варто сказати про круті освітні пакети. Школа іноземних мов «YouSpeak» надала нам 2 сертифікати на 48 годин навчання! Бізнес-школа Popcorn Business School виділила сертифікати на безкоштовне відвідування майстер-класу з розвитку бізнесу. Школа публічної промови Лариси Тінтуловой подарувала курс на 6 занять. А ще були сертифікати від онлайн-школи «EnglishDom», фотошколи «Зелений квадрат», арт-студії "Dali"!

Сертифікати на тренування зі смарт-фітнесу та повні місячні абонементи нам надала студія реконструкції тіла «Хаду». Танцювальна школа «Move on» вручила знижки на свої тренування й провела розминку перед забігом. Спортивний магазин «Форма» Марини Філатової передав сертифікат на 40% знижку. Федерація стрільби з лука Дніпра також запрошує на безкоштовні тренування. А туристична компанія «Вістана»запропонувала річну страховку на будь-які спортивні тренування й змагання!

 


 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги   Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги 

 

Що стосується краси і здоров'я, з нами співпрацювали студія «BeautyStyle» (сертифікати на полірування волосся і корекцію брів); клініка косметології «До і Після» (шоколадне обгортання для тіла) кабінет Анни Федорової (перманентний макіяж), кабінет нігтьового сервісу Марії Ченчик (манікюр і педикюр), майстер косметологічних послуг Ірина Брез (неінвазивна карбоксітерапіі). Медичний центр «Aurora IVF» надав сертифікат на безкоштовне УЗД ШКТ.

В індустрії розваг з нами були парк розваг «Дитяча планета» (20 сертифікатів на безкоштовне відвідування, ціла гора знижок і сертифікатів на аквагрим!), Квест-кімната «In Game» (сертифікати на квести «Точка доступу» й «Легіон»), мережу атракціонів віртуальної реальності «Dtech» (дисконтні сертифікати), більярд-кафе«Класик» (сертифікати на вечері зі знижкою), піцерія «Eco-Рizza» надала сертифікат на майстер-клас з приготування піци і дегустацію!

Поїла нас водичкою ТМ «Знаменівська», прикрасила захід квіточками студія декору «BlumeShine», а «квіти» переможцям (24 горщика їстівної зелені) надали чарівники з ферми «Карпусь».

Вкусняшки і хендмейд для лотереї та розіграшів виготовляли кондитери Олена Васильєва, Тетяна Муха, Оксана Гуділіна і Олена Юдіна, майстри Олена Винник та Світлана Пуриш. За вахту з фотоапаратом в руках низький уклін Лілії Селезень і Анастасії Науменко! Волонтерили на реєстрації Алена Семеніхіна, Яна Мішура, Максим Комар, Влад Комар.

 


 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги
 Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги Благотворительный забег «Беги - помоги!»: итоги 

 

І ось тут настав час гаряче подякувати тим, без кого забіг би не відбувся: біговій клуб «DneprRun», особисто Анатолія Курячого й Стаса Кислова!

Перший великий внесок у збір на сканери вен зроблений. На один сканер потрібно зібрати ще близько 58 000 долл, але ми віримо, що справа, якій покладено такий яскравий початок, обов'язково завершиться перемогою! Беріть участь у наших заходах – будемо разом допомагати діткам!

Залиште свій коментар