Зібрано

Холод Святослав. Етап 4

Маленький Святослав Холод з р. Кам'янське хворіє з народження – у нього ДЦП. Лікарі говорили, що він навіть не вміє ковтати слюнку, і ні про який розвиток мови йти не може. Але люблячі батьки з таким прогнозом не змирилися, і сім'я на лікування Святика кинула всі сили і засоби. 16 січня хлопчику виповниться 6 років. І на цю ж дату у малюка заплановано початок дуже трудомісткого і дорогого курсу реабілітації в харківському центрі Томатіс-терапії – велика надія батьків.

Зараз у Святика позаду понад 35 курсів реабілітації. Але всі вони спрямовані, в основному, на фізичне відновлення. У Харкові ж надається комплекс процедур, які дозволяють впливати на розвиток головного мозку, вчать його формувати і посилати «правильні» імпульси в м'язи. І, що важливо при реабілітації дітей з ДЦП, всі ці процедури не впливають на судомну готовність.

В результаті трьох курсів Томатіс-терапії, які Святику вдалося пройти, у хлопчика значно збільшилася уважність – він став з інтересом розглядати картинки, вивчати кольори і слухати казки. Хлопчик став більш емоційним і контактним, почав активно реагувати на звернену мову. Але попереду ще багато занять, і всі їх з нетерпінням чекає і мама, і сам Святослав – фахівці відзначають, що у малюка великий інтерес і прагнення до навчання.

У Святика все ще попереду, але матеріальне становище сім'ї, де працює тільки тато, не дозволяє оплачувати часті реабілітації. Для того, щоб хлопчик своєчасно пройшов курс у центрі Томатіс-терапії, необхідно зібрати 16 200 грн. Будь ласка, допоможіть Святославу розпочати свій новий рік життя з надією на успіх!

ПІБ: Холод Святослав Ростиславович

Дата народження: 16.01.2011

Діагноз: ДЦП

Дата Благотворитель Сумма, грн
29.12.2016 Українська Біржа Благодійності Міжнародний благодійний фонд 16 200,00
22.12.2016 97,25

Холод Святослав. Этап 4