Клієнти і співробітники «ОККО» допомагають вимушеним переселенцям та малозабезпеченим родинам

img

Новини / Допомагаємо біженцям / Гуманітарний склад

Клієнти і співробітники «ОККО» допомагають вимушеним переселенцям та малозабезпеченим родинам

У червні 2015 року Дніпропетровці долучились до акції зі збору гуманітарної допомоги на АЗК мережі «ОККО». Одяг, взуття, іграшки та інші необхідні речі для вимушених переселенців і малозабезпечених родин збираються у спеціальних контейнерах, які встановлені на АЗК «ОККО». Кожен з небайдужих клієнтів мережі може обрати заправку, куди йому найзручніше заїхати, і поділитися речами з людьми, що їх потребують.

У Дніпропетровську вивезенням і розподілом зібраних у контейнерах речей займаєтьсяБФ «Помагаєм»через свій склад гуманітарної допомоги, що знаходиться за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Троїцька (Красна), 15.

Всього таким чином у 2015 році на АЗК «ОККО» в Дніпропетровську було зібрано близько тони вживаних речей. Працівники БФ «Помагаєм» зробили 14 виїмок з контейнерів приблизно по 80 кг кожна. Ми оцінюємо вартість допомоги в 20000 грн.

У 2016 році ми зробили вже три виїмки з контейнерів на АЗК «ОККО» в Дніпропетровську. Тепер на нашому гуманітарному складі є ваги J, отже ми можемо точно сказати: фонд «Помагаєм» прийняв 283 кг речей, загальну вартість яких можна оцінити в 7955 грн (різні категорії товарів оцінюються в 10 – 20 грн/кг).

Допомога розподіляється серед сімей з дітьми, що потребують допомоги – вимушені переселенці, малозабезпечені та багатодітні родини, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, сім’ї, що виховують тяжкохворих дітей чи дітей з інвалідністю.

Нагадуємо, що долучитись до акції, можна, поклавши речі в спеціально встановлені контейнери на АЗК «ОККО» за адресами:

  • вул. Панікахи, 31-Г (правий берег)
  • вул. Калинова, 87-Л (лівий берег)

Адреси усіх заправок мережі «ОККО», де можна залишити вживані речі, дивіться тут.

Ми щиро вдячні мережі «ОККО» за підтримку, активну соціальну позицію і створення чудових умов для участі своїх клієнтів у різноманітних благодійних ініціативах.

Залиште свій коментар