Зібрано

Софія Лепша

У сім'ї Єлизавети та Романа Лепші стався нещасний випадок. 30 березня їх донька Софія, якій всього 1 рік і 4 місяці, пролила на себе окріп і отримала великі опіки.

Батьки одразу ж викликали швидку допомогу і маму з дитиною привезли в реанімацію Обласної дитячої клінічної лікарні, де вони перебували три дні. Після цього дівчинку перевели у відділення ендовідеохірургія з камбустіологічними ліжками, їй поставили діагноз: опік третього ступеня з ураженням ділянки шкіри на 15%. Для однорічної дитини опік виявився дуже глибоким, через час він почав розвиватися в сепсис (зараження крові).

24 квітня 2015 Соні була успішно проведена операція з пересадки шкіри, але на цьому лікування не закінчилося. Настав реабілітаційний період і для підтримки здоров'я дівчинки та усунення інфекції в крові постійно потрібні дорогі медикаменти.

На даний момент Соню з мамою відпускають додому, але потрібно постійно приходити на перев'язки і процедури (електрофорез з дорогим препаратом «Карипаин плюс» №10). Таких процедур потрібно зробити 70! Одного флакона вистачає на 2 рази. В цілому, лікування дитини (тільки електрофорезом) обійдеться близько 5 500 грн.

Допомоги сім'ї чекати нема звідки, так як близьких і родичів у них немає, тато Софії отримує маленьку зарплату, а мама перебуває в декретній відпустці. Весь дохід родини пішов на надання першої допомоги дитині, операцію і найнеобхідніші медикаменти.

Давайте підтримаємо Сонечку разом. 
ПІБ: Лепша Софія Романівна 
Дата народження: 23.01.2014 
Діагноз: опіки ІІ АБ-ІІІ ст. до 15% обличчя, шиї, тулуба
Еще никто не пожертвовал.
Стань первым