Зібрано

Дар'я Кондюк

Даринці скоро виповниться п'ять років, вона займається гімнастикою і подає спортивні надії. Але вже в такому ранньому віці Даша зіткнулася з серйозними труднощами. Ця маленька дівчинка з небаченою для однолітків завзятістю долає біль і втому у спортивній залі, але є те, з чим впорається їй самій не під силу. Ще з народження у Даші на обличчі пляма великих розмірів, яка розростається і покриває вже не тільки частину обличчя, але і шию і плечі. До того ж, дискомфорт супроводжується хронічним отитом і холеостомою. В цілому, ця пляма є реальною загрозою здоров'ю дитини.

Всі ці роки батьки наполегливо шукають фахівців і засоби для лікування дочки, але, на жаль, досі вони не були ефективними.

Допомогти дівчинці можуть у Київському інституті доктора Богомолець, де є унікальний, єдиний в Україні лазер, який допоможе усунути пляму з обличчя. Сім'я дуже сподівається на успішне лікування у Київській клініці, адже їх товариська і допитлива донька вже зіткнулася з першими проблемою - відчуження з боку дітей і навіть насмішки через пляму, що робить її не такою, як усі.

Дуже хочеться, щоб внутрішні сили Дашеньки, її мрії про великий спорт і кар'єру професійної гімнастки не згасли. Сьогодні у неї є такий шанс, але лікування лазером Vbeam дороге, 96 050 грн за одну процедуру. Необхідно пройти цілий курс з 8-16 таких процедур. Це дуже дорого для звичайної української родини, тому ми звертаємося до вас за допомогою.

Давайте підтримаємо Дашу, допоможемо подолати її перший серйозний бар'єр на життєвому шляху, не втратити віру в перемогу і любов до життя!

ПІБ: Кондюк Дарія Василівна

Дата народження:10 травня 2009

Діагноз: Білатеральна судинна мальформація шкіри обличчя по ходу I - III гілок трійчастого нерва, рубцеві постпроцедурні зміни.

Еще никто не пожертвовал.
Стань первым