Знайомтеся, Ілля!

img

Медіапаспорт

Знайомтеся, Ілля!

«Ілля - дуже ґрунтовний, хазяйновитий і наполегливий у досягненні своєї мети. Ще в дитинстві відрізняється старанністю, любить майструвати або малювати, спокійний, дуже прив'язаний до батьків і рідних».

Таке тлумачення імені Ілля я знайшла в Інтернеті, але наш хлопчик - повна протилежність наведеному вище опису. І так, знайомтеся.

Іллюша дуже рухливий хлопчик. Любить спорт, ходить в спортивну секцію з футболу, у нього хороші успіхи в цьому виді спорту.

У Іллі хороша пам'ять, коли в інтернат приїжджали волонтери з Італії, Ілля дуже добре з ними спілкувався італійською, вони його розуміли, а він їх. І поки в інтернаті були волонтери, Іллюша «працював» перекладачем.

Хлопчик дуже допитливий, розумний, у нього багатий словниковий запас. Бере активну участь у громадському житті закладу, у всіх виставах завжди виконує головні ролі, дуже артистичний, і дикція у нього хороша, і вірші він швидко запам'ятовує. А ще він дуже часто веде різні заходи, талановитий ведучий, справжній артист.

Ходить на танцювальний гурток, але імпровізація його творчої натури тренеру не завжди до душі. Вчителі в школі його теж не особливо балують високими відмітками через непосидючість. Але Ілюшка не сумує, він оптиміст, він вірить, в те, що виховання мами і тата обов'язково йому допоможе впоратися з цією самою непосидючістю.

Ближче познайомитися з Ілюшою ви можете на сайтімедіапаспорт 

 


З усіх питань звертайтесь

Керівник проекту «Медіапаспорт»

Меркулова Анна

+380 56 788 21 93

merkulova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

 


Залиште свій коментар