Зібрано

Афанасьєв Михайло. Етап 2

  • Зібрані кошти використані на:
  • Збір відкритий: 18.01.2022
  • Діагноз:
  • Місто: Днепр

Нашому підопічному Михайлику Афанасьєву в березні потрібно пройти обстеження у клініці «Епі.Нет». Саме там працюють досвідчені та професійні фахівці, проводять якісний нічний ЕЕГ-моніторинг. Батьки мають велику надію на те, що після обстеження Миші, нарешті, зможуть поставити правильний діагноз і призначити ефективне лікування. Тоді судоми припиняться і Міша почне розвиватися. Вартість обстеження та консультації складає 10 100 гривень.

У першому триместрі вагітності у мами Ірини була загроза переривання, але лікарі стабілізували стан. На 41 тижні вагітності народився довгоочікуваний і єдиний синочок. Ось тільки малюка віддали не в обійми мами, а терміново перевели до реанімації. Під час пологів Міша якийсь час не дихав, сталася зупинка серця та настала клінічна смерть.

Складно навіть уявити, що пережили батьки, поки їхній синочок 19 діб перебував у комі. Лікарі не давали жодних шансів, казали, що немовля проживе не більше 3 днів. Але Міша виявився сильним хлопцем, він вижив. Після 2 місяців у лікарні його виписали, одразу ж поставивши діагноз ДЦП.

І почалася нескінченна боротьба за полегшення стану синочка. Регулярні курси реабілітації, заняття самостійно вдома та у приватному порядку з реабілітологами. Це складно, оскільки Михайлик часто підхоплює вірусні інфекції та довго хворіє.

На даний момент через постійні спалахи епілептичної активності в мозку Міша не має можливості розвиватися. Хлопчик не тримає голову, не перевертається, не сидить. Звернене мовлення не розуміє. Але дізнається про близьких і емоційно реагує.

Якщо Михайлику щось не подобається, він показує це жестами або мімікою. Мишко любить, коли йому читають Чуковського, любить музичні іграшки. Хлопчик потребує постійної уваги та догляду.

8 місяців тому стан дитини погіршився після прийому Гаммалону, призначеного неврологом. Денний сон пропав зовсім, а нічний почав часто перериватися. До того ж батьки стали помічати здригання уві сні. Дніпровські лікарі нічого нового на ЕЕГ не помітили. Але мама з татом продовжували шукати причини. Знайомі розповіли їм про клініку у Білій Церкві «Епі.Нет». Мішу записали на обстеження та консультацію на 19 березня.

За роки хвороби фінансові можливості сім'ї вичерпані. Батьки змушені звернутися до добрих людей: адже окрім послуг клініки, потрібно сплатити ще проїзд та харчування в чужому місті. Давайте допоможемо Мишкові дізнатися точний діагноз, отримати потрібне лікування та можливість розвиватися!

ПІБ: Афанасьєв Михайло Сергійович

Дата народження: 01.05.2017

Діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез, подвійна геміплегія

Дата Благотворитель Сумма, грн
20.01.2022 Образцова Тетяна Володимирівна 255,00
19.01.2022 Bender 10 285,00