Запрошуємо до Батьківського клубу БФ "Помагаєм"

img

Новини / Анонси / Батьківський клуб

Запрошуємо до Батьківського клубу БФ "Помагаєм"

За час нашої роботи з прийомними сім'ями, дитячими будинками сімейного типу й просто батьками намітилася явна тенденція й зацікавленість батьків у саморозвитку й освіті. Тому виникла ідея створення Батьківського клубу, який почне свою роботу з березня 2016 року. В рамках клубу будуть проводитися групи взаємопідтримки, тренінги й психологічні майстерні. За традицією, що склалася, ми продовжуємо приділяти увагу питанням прийомного батьківства й усьому, що з ним пов'язано.
На групах взаємопідтримки ви зможете обговорювати спільні проблеми або складні ситуації. В учасників груп буде можливість поділитися досвідом, взяти участь в балинтовських групах, системних розстановках, отримати групові психологічні та юридичні консультації.
На тренінгах ви знайдете відповіді на багато питань про сімейні, дитяче-батьківські, подружні й партнерські взаємини. Ми будемо говорити про любов і дружбу, про емоції, про відносини з соціумом і про багато що інше.
Психологічна майстерня - це новий тип роботи, дещо відмінний від тренінгів, але не менш цікавий. Робота в психологічній майстерні ділиться умовно на дві частини. У першій частині учасники отримують теоретичну інформацію, в другій - багато практичних завдань, які дають можливість спробувати нові знання «на смак». Навички, отримані в майстерні, досить просто застосувати вдома зі своїми дітьми. У цьому допоможуть ігри, малювання, ліплення, складання казок і багато іншого. Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути.
Учасниками Батьківського клубу можуть стати не тільки прийомні батьки, усиновителі й опікуни, а й усі бажаючі. Разом ви будете мати можливість вирішувати найрізноманітніші завдання, вчитися чомусь новому. Тут можна ознайомитися з розкладом заходів Батьківського клубу БФ «Допомагаємо».
Також ви можете cлідкувати за анонсами заходів на нашому сайті.
ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ Батьківського клубу БФ «Помагаєм»?
1.Зареєструватися на участь у заході, що вас цікавить, за телефоном (056) 732-48-07, 067 632 69 94, 050 480 09 05 Кулик Оксана;
2.Внести пожертвування на спеціальний рахунок з обов'язковим зазначенням даних про платника (ПІБ). Пожертвування необхідно внести в одноденний термін після того, як Ви отримаєте підтвердження координатора про проведення заходу.
Для учасників групи взаємопідтримки сума пожертвування становить 100 грн. за участь в 1 групі. Бажаючим взяти участь у тренінгу або в психологічній майстерні необхідно внести пожертвування в розмірі 200 грн. за 1 захід.
Заходи будуть проводитися за умови, якщо в групі буде не менше 15 учасників.
Пожертвувати на нашому сайті можна он-лайн (просто внести суму і вказати дані про себе) або перерахувати кошти за реквізитами:
Код ЄДРПОУ: 36532282
Р / С 26000050303211 в ПАТ КБ ПриватБанк МФО 305299
Призначення платежу: "Благодійний внесок для проведення тренінгів"
З усіх питань звертатися:
координатор Кулик Оксана
+380 56732 48 07, +380 67 632 69 94, +380 50 48 00 905
family@pomogaem.com.uа

Залиште свій коментар