Майстер-клас по мехенді в Дніпропетровську

img

Новини / Заходи

Майстер-клас по мехенді в Дніпропетровську

Менді (мехенді) - малюнки по тіли хною - найдавніший і красівейшій спосіб творчого самовираження і прикрашення тіла. Історія розпису тіла візерунками із хни налічує кілька тисячоліть і пірнає своїм корінням в Древній Єгипет та Індію.

Мистецтво мендівважається справою складною і кропіткою. Художнику потрібно володіти багатьма навичками, щоб швидко і красіво намалювати хитромудрий візерунок, який повинен протриматися до 4 тижнів, залишаючись при цьому яскравим і насиченим. Можна купити готовий розчин хни для нанесення малюнка, проте, справжні майстри готують розчин самі, при цьому у кожного є свої секрети, що зберігаються в таємниці. Арабські жінки вважають, що менді приносить щастя і захищає від невдач. Так під час весілля наречену розписують малюнком, хну, що залишилася закопують в землю, щоб захистити шлюб та уникнути невірностічоловіка. В сучасному світі менді непросто популярний вид мистецтва, а возведено в статус боді-арту.

У менді заворожує не тільки сам процес нанесення, дивно те, що витіюватими візерунками можна милуватися ще довгий час. Звичайно, від такої краси жодна дівчина не залишиться байдужою. Саме тому менді сьогодні стає все більш популярним мистецтвом в європейських країнах. У Дніпропетровську такий боді-арт теж припав до смаку прекрасній половини людства і знайшов безліч позитивних відгуків. Тому БФ «ПОМАГАЄМ» 27 червня вирішив організувати майстер-клас для всіх охочих пізнавати ази непростого розпису.Велика подяка майстру Ользі Зайченко за чудове заняття, а дівчаткам - за пунктуальність і старанність.

Раніше Каті вже малювали щось в салоні, але малюнок протримався недовго - усього дні три. Вона дуже зраділа, коли побачила майстер-клас з мехенді, адже тепер сама зможе прикрашати себе малюнками, коли заманеться.
Аня вже пару років мріяла намалювати конкретний візерунок в єгипетському стилі, але майстер-класів з розпису хною в нашому місті не зустрічала. Тепер нарешті вона втілила свою мрію в реальність.
Окрема подяка адміністрації та персоналу CoffeLife за привітність і за те, що надали притулок.
Всі залишилися дуже задоволені. Будемо чекати нових зустрічей. ФОТОЗВІТ

 

Скрізь і завжди, в усі часи жінки хотіли і хочуть бути красивими незалежно від континенту, на якому живуть. Хтось прикрашає себе хною, хтось робить пірсинг, а хтось просто веде здоровий спосіб життя, загартовується і робить вранці зарядку. Кожна жінка вибирає свій шлях для досягнення своєї мети. Головне - бути щасливою! І я вам цього бажаю, дорогі жінки!

Зовсім скоро БФ «ПОМОГАЕМ» запросить вас на нові захоплюючі майстер-класи. Слідкуйте за анонсами і не забувайте творити добро.

Залиште свій коментар