Інформаційний звіт ДОБО "Сяйво веселки" за жовтень 2013 р.

img

Звіти

Інформаційний звіт ДОБО "Сяйво веселки" за жовтень 2013 р.

 
У жовтні за проектом «Хочу жити» надано допомогу 5 важкохворим дітям на суму 20 909,79 грн.

 

 

19 жовтня було проведено благодійний аукціон, в результаті якого було зібрано 38 412,00 грн. Кошти будуть використані для надання допомоги КП «Дитяча клінічна міська лікарня № 5».

За підсумками спільного проекту БФ «Допомагати просто» і ДОБО «Сяйво веселки» відділення для недоношених новонароджених № 6 Обласної дитячої клінічної лікарні № 6 м. Дніпропетровськ отримали високоякісне обладнання на суму 825 000,00 грн.

 

Медіапаспорт в жовтні продовжує розвиватися в Запоріжжі. На сайті розміщена 235 анкет дітей, з них 62 - із Запорізької області.

«Батьківський клуб» провів 4 зустрічі груп взаємопідтримки, одне виїзне засідання в м.Верхньодніпровськ, тренінг для прийомних батьків на тему «Реабілітація дітей - жертв насилля» на базі відпочинку «Самара» в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області та супервізійні зустрічі для прийомних батьків «Профілактика емоційного вигорання батьків» в м. Ялта АР Крим. А за проектом «Затишок» здійснено 11 виїздів у прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу.

Завдяки волонтерам, які працюють у проекті «Доктор Клоун» та «Подаруй дитині радість», у двох лікарнях було проведено 16 занять з сміхотерапії і 12 занять арт-терапії в Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні.

Загальна кількість публікацій на сайті протягом місяця - 37.

За останній місяць відвідуваність сайту http://mediapasport.com.ua/збільшилася в 2 рази.

Залиште свій коментар