Діти - наше все!

img

Наші родини

Діти - наше все!

 
Мене звати Колісник Тетяна Василівна, а мого чоловіка - Колісник Анатолій Григорович. За освітою та за покликом душі я педагог, працюю на посаді завідувача дитячим закладом. Мій чоловік, офіцер МВС у відставці. Маємо трьох кровних діточок. Проживаємо у мальовничому містечку Верхньодніпровську, що на Дніпропетровщині.

 

 

Найстарший наш син – Віталій, підполковник Збройних Сил України, разом зі своєю сім’єю проживає в Києві. Середній синок Олександр також пов’язав свою долю з військовою службою. Наймолодша донька Ірина закінчила Академію митної служби України з відзнакою.

На нашу радість ростуть троє онуків, два хлопчика та дівчинка. Чого ще треба? Але коли наші дітки покинули рідне гніздечко, ми з чоловіком залишились на самоті. Саме це спонукало нас разом прийняти рішення допомогти малятам, які обділені батьківською турботою та ласкою. Підтримка чоловіка дала зрозуміти, що нашої любові вистачить на виховання діточок. Недовго думаючи, ми пройшли навчання та вже з підготовленими відповідними документами, поїхали знайомитися з нашими «першенцями».

Завітавши до школи-інтернату, в першу чергу наша увага привернулася до кароокої дівчинки, яка соромлячись, ховала свої оченята за братика, стоячи за братиком. Саме до цих діточок одразу прикипіли наші серце. Лія (1999 р.н.) та Сашко (2001 р.н.) Андрєєви стали першими прийомними дітками у нашій сім’ї. Тож у 2009 році була започаткована прийомна сім’я Колісників.


Дети - наше все!  Дети - наше все!  Дети - наше все! 
Дети - наше все!  Дети - наше все!  Дети - наше все! 
Дети - наше все!   Дети - наше все!  Дети - наше все!

 

На рік пізніше до нас прийшла ще одна донечка, Наталка Капустенко (2000 р.н.), яку ми забрали з центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Вона привернула нашу увагу своєю щирістю. Потрапивши до нашої сім’ї, дівчинка навіть не вміла читати. Потім ми дізналися, що в своєму минулому житті замість того, щоб ходити до школи, маленька продавала газети, інколи просила грошей на хліб.

Сашко та Лія також мали проблеми у навчанні. Але зараз ми сміливо можемо пишатися досягеннмия дітей. Наша сім’я - сім’я талантів. Всі троє займаються бальними танцями, беруть участь у всіх змаганнях, посіли четверте місце в обласному конкурсі бального танцю. Лія також має талант до ліпки. Її чудові роботи були на обласних виставках та привертали до себе увагу різних майстрів. Наталка має неабиякий хист до східних танців. Зі своїм авторським танцем вона часто виступає у школі. Сашко, як і багато хлопців захоплюється футболом. Окрім бальних танців він відвідує спортивну секцію. Цього року нашим діткам вдалось виграти три путівки до дитячого міжнародного табору «Артек». Ми дуже любимо дітей і, якщо на те Божа ласка, можемо дати частиночку душі і серця тим, хто цього потребує.

Я часто пишу вірші, які читаю дітям. Ми хочемо розповісти про нашу родину у віршованій формі вустами дітей, і показати фільм про нашу сім’ю.

 


Дети - наше все! 

Дети - наше все!    Дети - наше все!
Дети - наше все!  Дети - наше все!  Дети - наше все! 
Дети - наше все!   Дети - наше все!  Дети - наше все!

Колісник тато Толя

 

матуся Таня з ним,

а поряд діточки прийомні

дві донечки і син.

 

Своїх також в них троє:

Два сина й донечка одна,

А ще й онуки приїжджають в гості:

Два хлопчики і дівчинка мала.

 

Прийшли в сім’ю маленькі й безпорадні …

Та дні пройшли ми підросли.

Багато вміємо ми вже чого робити

Цьому навчили нас батьки.

 

Ми вміємо з матусею смачненько готувати,

І дні народження разом із друзями посвяткувати

 

А влітку – річка, море і дозвілля,

Ігри та веселощі у нас в подвір’ї

 

Любимо ми котика в корзинці гойдати,

З песиком чудовим по двору гасати

 

А братик Саша в нас спортсмен!

У ігри добре грається,

І на канаті вправно він

Найшвидше підіймається!

 

А Лія має руки золоті!!!

І шиє, й в’яже, й ліпить з тіста,

Її роботи чарівні

На виставках і в області ,і в місті.

 

Наталка любить все робити

Її не треба два рази просити:

І вдома чисто прибирає,

І за бабусею доглянути встигає.

 

Дівчата ще й красунечки такі:

Чарівні,ніжні і стрункі,

І зачіски собі зробити можуть

І іншим також допоможуть.

 

Всі діти люблять танцювати,

І в конкурсах перемагати.

Народні танці знають,

А в бальних призові місця займають .

 

Ми грамоти й дипломи здобуваємо

Пишаємось, йдемо вперед, не зупиняємось !

 

Тато Толя, мама Таня

Люблять діточок усіх!

То ж нехай на довгі роки

В цій сім’ї лунає сміх!!!


 

 


P.S. Коли ця стаття готувалась для сайту в прийомній сім’ї Колісник відбулася щаслива подія. Родина поповнилась ще однією донечкою, Санжаровською Віолою (2000 р.н.). Бажаємо успіхів і здоров’я батькам та діточкам. Будьте щасливі.


З повагою,

Прийомна мама

Тетяна Василівна

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар