Час не чекає, він квапить!

img

Новини

Час не чекає, він квапить!

 
Як чудово, коли діти шумлять, бігають або просто звертаються до тебе з одним словом «Мама»! Заперечити не може ні один з батьків, який відчув на собі теплоту слова «Мама» або «Тато»! Батьки Кузьмичової Владки цінують зовсім інші параметри в сприйнятті навколишнього світу своєю дитиною. Коли Влада повернулася після чергового курсу реабілітації, у неї все більше знімається підвищений тонус ручок і ніжок. Владка вже впевнено може тримати голову, самостійно сидить в колясці і навіть намагається триматися ручками, без страху лежить на спині і повертається на бік. Може здатися, що вищевказані «досягнення» Влади не такі вже й цінні. Але поспішаю запевнити, що це великий крок у бік Життя цим крихіткою. Все, що вона зараз може робити самостійно - це результат великих зусиль самої дитини, батьків, і лікарів-реабілітологів.

 

 

Якщо уявити, як по квартирі тупають маленькі і такі рідні ніжки, то виникає відчуття, що тільки заради цих звуків варто було народитися і жити в цьому непростому світі! За рекомендацією лікарів батькам Влади потрібно приділяти більше уваги вертикальному положенню тіла Влади, щоб почути цей самий «тупіт ніжок», завжди ії допомагати, бо сама вона поки що не може цього зробити.

Мама Влади розповідає, що її донечка дуже цікавиться іграшками, як і всі дітки. «Коли вона із задоволенням слухає віршики, пісеньки, класичну музику, сама того не помічаючи, вслухаюся, і відчуваю спокій і умиротворення від зупиненого часу. А з яким задоволенням Влада розглядає яскраві дитячі книжечки, правда, недовго, але все ж таки!»

Батьки Влади скаржаться на поганий апетит своєї донечки. Вага не перевищує 10 кг, так як їсть дуже погано. Показавши Владу гастроентерологу в клініці, з'ясувалося, що проблеми пов'язані з мозковою діяльністю дитини. Якщо хтось із батьків вже стикався з подібною проблемою і зміг отримати позитивний результат, дуже просимо відгукнутися і порадити, як допомогти дитині досягти оптимальної ваги!

До речі, у Влади з'явилося багато нових звуків і навіть складів, правда розібрати, що вона хоче вимовити можуть тільки її батьки. Але навіть її дитяча тарабарщина викликає радісні посмішки на обличчях у батьків, адже це ознака того, що дитина прагне бути, як усі дітки її віку. А вимова хоч малої частини складів змушує головний мозок працювати активніше, тренувати пам'ять. Поки що це тільки звуки і склади, але вони виразні, а отже, є ймовірність побудови речень найближчим часом. Всі ми чекаємо від Влади нових позитивних результатів, нових досягнень.

Нам необхідно трошки допомогти дитині в її відновленні і розвитку. Для цього потрібен повторний курс лікування в клініці Козявкіна (м. Львів) з цілком підйомною сумою в 5 877 грн.

Кузьмичова Влада і її батьки дуже сподіваються і вірять в нашу з вами підтримку. Початок курсу вже 30 вересня. Звичайно ж, час втрачати не можна, щодо Владиного діагнозу - час має дуже велике значення, і тільки своєчасне лікування допоможе дівчинці порадувати всіх нас «новими можливостями» свого організму.


Перераховуючи кошти, не забудьте, будь ласка, залишити позначку «Для Кузьмичової Владислави». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не залишаючи сторінок нашого сайту в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.

 

З усіх питань звертайтеся

 

Керівник проекту «Хочу жити!»

Бут Карина

38-098-400-37-84, (056)732-48-07

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар