У Єгора горечко

img

Новини

У Єгора горечко

 
Тищенко Єгорка в 7 місяців отримав інвалідність з діагнозом ДЦП. Подвійна геміплегія зі стійкими руховими порушеннями, симптоматична епілепсія, міоклонічні припадки, період клінічної ремісії, груба затримка психомоторного розвитку.

 

 

Після народження - судоми, реанімація, переведення у відділення патології новонароджених. Звідти Єгорка потрапив у неврологічне відділення 8-ої міської лікарні м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, де перебував поки йому не виповнилося 1,5 місяця. Наступні 1,5 місяці малюк провів з мамою, а з 3х-місячного віку протягом півроку кожні 1,5 місяці знову повертався до лікарні.

Мама відважно бореться за здоров'я свого сина. Єгорка вже побував двічі у міжнародній клініці ім. Козявкіна у Трускавці, в Українському медичному центрі реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України у Києві у професора Мартинюка В.Ю., в Донецькому обласному науково-практичному центрі реабілітації церебрального паралічу і органічних захворювань нервової системи у дітей з порушенням психічного стану в Донецьку у професора Євтушенко С. К., два рази у спеціалізованому центрі медико-соціальної реабілітації дітей ДОС у Дніпропетровську, в медичному спеціалізованому центрі соціальної реабілітації дітей у Нікополі.

Зараз малюкові 2 роки. Йому необхідна постійна реабілітація (3-4 рази на рік) в клініці ім. Козявкіна, в Донецьку 2 рази на рік, в Києві, а також прийом дорогих медикаментів (цереброкурин 2.0 №10 3-4 рази на рік, дельталіцин по 10 амп. 3-4 рази на рік і т.д.)

Мама Єгорки виховує сина самотужки. Як чудово буде, якщо в майбутньому він стане її захисником і опорою. Зараз це лише мрії, але ми можемо допомогти їй поставити сина на ноги. Єгорка погано тримає голову, не перевертається, не плазує, не сидить, не ходить. Інший на місці мами, Світлани Олексіївни, вже впав би у відчай, а вона мужньо бореться за сина. Після останньої реабілітації в Нікополі у Єгорки є позитивні зміни. Він реагує на оточуючих, розуміє, що з ним розмовляють. Може вступити в дискусію – по- своєму, звичайно.

До нас з вами Світлана звертається з проханням допомогти зібрати потрібну суму на придбання цереброкурину і дельталіціну.

Давайте допоможемо малюкові одужати всупереч усім перешкодам. Слава Богу, ми з вами знаємо тільки з чуток про такі випробуваннях. Підтримайте його зараз, подаруйте матері здорового сина.

Перераховуючи кошти, не забудьте, будь ласка, залишити позначку «Для Тищенко Єгора». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не залишаючи сторінок нашого сайту, в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.


З усіх питань звертайтеся

Керівник проекту «Хочу жити!»

Бут Карина

+38-098-400-37-84 , (056)732-48-07

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар