Спрагла жити!

img

Новини

Спрагла жити!

Марчук Оля з мамою Вірою Миколаївною нещодавно повернулися з реабілітації та поділилися з нами своїми новими враженнями. Оля познайомилася і подружилася з дельфіном, вперше плавала в морській воді. Усмішка не сходила з її губ. Комусь, можливо, такІ прості речі здаються чимось звичайним, незначним в нинішній час. Але для сім'ї Марчук - це найважливіший період для відновлення здоров'я Олі , як тілесного, так і душевного.

Зараз дівчинка практично самостійно ходить, пише під диктовку мами диктанти, набуває навиків у чіткій вимові слів. Для мами це - одночасно і радісно, і важко...

Переглянувши відео з Олею, мимоволі задумаєшся про те, наскільки важлива дана мить, а не минуле чи майбутнє. Усміхнена дитина, яка рік потому була на межі життя і смерті, поруч.

Перший день реабілітації випав якраз на Олін День народження. Дуже символічно, чи не так? Для обох, мами і доньки, почалося дійсно зовсім інше, «нове» життя. Для Олі - вчитися сприймати світ і себе в ньому, адаптуватися і, звичайно ж, радіти кожній миті. А Вірі Миколаївні необхідно набиратися сил, терпіння й оптимізму, щоб заново поставити на ноги, в прямому і переносному сенсі, свою спраглу жити дитину.

Ми теж можемо допомогти.Тепло наших сердець, щира посмішка і дружня підтримка - зараз саме цінне і необхідне. Давайте ризикнемо зробити так, щоб щасливих дитячих очей було більше!

 


Перерахувати кошти ви можете на наші розрахункові рахунки з позначкою «Здорова дитина». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не покидаючи наш сайт , в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.


З усіх питань звертайтеся

Керівник програми «Здорова дитина »

Бут Карина

+38-098-400-37-84, ( 056 )732-48-07

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар