Осіння реабілітація для Маргарити

img

Новини

Осіння реабілітація для Маргарити

Як же все-таки швидко плине час...

Воно тягнеться неймовірно довго тільки тоді, коли ми мліємо в очікуванні якоїсь приємної події, свята, дива. Але, найчастіше, не встигаєш навіть озирнутися, а день вже пройшов, за ним місяць, рік і ціле життя... Кожен день на вагу золота!

Ось і зараз я змогла відчути цю швидкоплинність часу. Дивлячись в календар, не вірю своїм очам і думаю, а чи було літо? Сьогодні на електронну пошту прийшов лист. Це подяка всім небайдужим до здоров'я дітей, добрим і чуйним людям, від мами Маргариточки Беланюк. Читаю, і в черговий раз ловлю себе на думці про те, що час нам непідвладний, це безцінний дар, його, як і здоров'я, не купиш ні за які гроші і не попросиш у подарунок!

Нещодавно, здавалося б, ми тільки познайомилися з цією дивовижною дівчинкою, а минуло вже кілька років, от тільки малятко повернулася з Новоазовська в лютому, а вже пролетіло півроку...

У травні поточного року здійснилася чергова поїздка на лікування до Міжнародної клініки відновного лікування ім. Козявкіна м. Трускавець. На початку серпня Риточка знову побувала в центрі «Здоров'я» у м. Новоазовськ.

Після цих двох реабілітаційних курсів динаміка дитини значно покращилася, збільшився запас слів, які крихітка тепер може вимовляти.


«Донечка змогла самостійно встати на ніжки. Значно зменшився м'язовий тонус. Дуже шкода, що через час тонус повертається і доводиться повторювати курс реабілітації»,- ділиться враженнями мама.


 Осення реабилитация для Маргариты    Осення реабилитация для Маргариты

Осення реабилитация для Маргариты 

Осення реабилитация для Маргариты 

Осення реабилитация для Маргариты

Осення реабилитация для Маргариты 


Загалом, результат після відновлення значний!

25 листопада 2013 мама з донькою планують повторити лікування в центрі «Здоров'я», оскільки реабілітація необхідна кожні два місяці. До їх лікуванню додадуться ще дві процедури: голкорефлексотерапія і психолог. Необхідна  сума 7 800 грн.

«Будь ласка, не залишайте нас одних на наступний курс реабілітації, нам без вашої допомоги дуже важко. У Маргарити є всі шанси відновитися і стати повноцінною дитиною. Ми щиро заздалегідь вдячні за допомогу в лікуванні для Маргарити»,- такими словами закінчується лист.

І, наостанок, чомусь згадалася фраза: «живи так, ніби цей день останній». Ви тільки уявіть, що цей день в житті може стати дійсно останнім?! А далі невідомість... І є тільки цей день, і тільки ця секунда! Подумайте, що б ви хотіли зробити, який слід залишити за собою?

Я думаю, багато хто мріяв би прожити день, несучи в світ тільки добро, допомогу і радість оточуючим людям. Чи варто чекати?! Можна кожну мить зробити трепетним і ніжним, наповненим любов'ю і служінню ближнім.

Поспішайте творити добро!

Перераховуючи гроші, не забудьте, будь ласка, залишити позначку «Для Беланюк Маргріти». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не покидаючи наш сайт, в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.

З усіх питань звертайтеся

Менеджер програми «Здорова дитина»

Тетяна Іващенко

(056) 732-48-07

ivashchenko@deti.dp.ua

Проект «Хочу жити!»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар