Вітаємо Ігорка з 10-річчям!

img

Новини

Вітаємо Ігорка з 10-річчям!

Всі ми знаємо Ігоря вже давно, а також про його завзятості і серйозному відношенні до життя. Хлопчина домігся багато чого, і ми бажаємо йому досягти ще більших висот у спорті, нових досягнень у поліпшенні здоров'я, і ​​просто гарного настрою і багато друзів!
Мрія Ігорка отримати на День Народження 20 червня путівку в Аделі не збулось ... Тільки ми з вами тепер можемо допомогти їй здійснитися. Найближчий курс реабілітації в Аделі для Ігоря призначений на середину жовтня. Вартість курсу чимала - трохи більше 10 000 євро. Нагадаємо, що в Україні реабілітувати Ігоря відмовляються ... Тому варіантів, крім Аделі, особливо немає ...
Дуже просимо допомоги, і віримо, що цього разу ми знову спільно зможемо допомогти Ігоркові продовжити лікування!
Запрошуємо до допомоги не тільки тих, хто безпосередньо може перерахувати кошти для Ігоря! Варіанти допомоги можуть бути різні. Можна розмістити десь темку з проханням для Ігорка - як в інтернеті, так і в своєму офісі, в маршрутці чи трамваї; розповісти про хлопчика друзям; можна поставити у себе «копилочку» для збору коштів саме для Ігорка. Можна просто допомогти ідеєю - наприклад, придумати акцію по збору коштів для Ігорка, і прийняти участь самим у її втіленні. Меж фантазії немає! Це той випадок, коли ми можемо підняти здавалося б непідйомне! Але тільки разом!
Допомогти можна, перерахувавши кошти на наших розрахунковий рахунок з позначкою «для Ігоря Марченко» або зателефонувати за тел: +38 056 732 48 07 і домовитися про передачу допомоги з волонтером Бут Карина.

З усіх питань звертайтеся
Бут Карина
+38 (056) 732-48-07
програми «Здорова дитина»
www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар