1 червня - День Захисту Дітей.

img

Доктор Клоун

1 червня - День Захисту Дітей.

Команда клоунів на вулицях міста: для когось - чудно і незрозуміло, для когось - забавно та смішно, але дітям - незмінно радісно і цікаво.

 

Цього разу нас було дев'ятеро. Ян, дитячий лікарняний клоун, знайшов всіх нас і дбайливо допомагає кожному відкрити всередині себе свого власного клоуна. У цьому процесі становлення ми перетворилися на справжню теплу і дружню сім'ю, готову радісно і безкорисливо служити дитячим серцям.

Коли наносиш смышний грим, одягаєш наряд клоуна і, особливо, клоунський носик, весь світ перетворюється на дитячий майданчик для ігор.

Вихід 1 червня був справжньою імпровізацією - без програми і шоу, але з незмінними посмішками, добрими невинними жартами і з готовністю тепло і дружньо поспілкуватися з кожним малям, що зустрінеться, залишити йому на пам'ять подаруночок, щоб ця зустріч могла гріти його дитячий світ ще якийсь час.

Навіть дощ відступив і терпляче чекав, щоб не перешкодити цим милим несподіваним зустрічам.

Чому захист дітей все ще актуальний сьогодні тут, у Дніпропетровську, де не стріляють і не б'ються? Тому, що сучасний світ дорослих досі сповнений холодності, жорсткості і байдужості, а для відкритих дитячих сердець - це справжні стріли. Радість, з якою приходить дитина в світ, - це найцінніше, що він має. Цей скарб потрібно берегти, адже без радості життя стає сірим і втрачає свій справжній сенс. Тут, дурний і добрий клоун стає справжнім захисником дітей, тому що, подібно до героя, він несе прапор радості і відкритості, зміцнюючи віру дитини у своєму внутрішньому світлому сприйнятті світу і себе у світі.


1 июня – День Защиты Детей.
 1 июня – День Защиты Детей. 1 июня – День Защиты Детей. 
1 июня – День Защиты Детей.  1 июня – День Защиты Детей.  1 июня – День Защиты Детей. 
1 июня – День Защиты Детей.  1 июня – День Защиты Детей.  1 июня – День Защиты Детей. 
1 июня – День Защиты Детей.  1 июня – День Защиты Детей.   1 июня – День Защиты Детей. 

 

Сучасний філософ, поет, музикант і композитор Шрі Чинмой сказав: «Залишайся радісним, бо крізь незламну стіну радості не проникне ніяке руйнування». Цей надихаючий вислів може допомогти навіть нам, дорослим, завжди залишатися дітьми всередині своїх сердець, незалежно від того, скільки нам років, і як багато завдань нам доводиться вирішувати щодня.

 


Лікарняний клоун Світлофорчик

(Віра САВІНА)

www.pomogaem.com.ua

 

Залиште свій коментар