У світі без звуків з'являться звуки?

img

Новини

У світі без звуків з'являться звуки?

 

У мене на столі лежить маленька коробочка - не більше сірникової. А вартість коробочки величезна – 22 260 грн. Але про все по порядку.

Восени до нас з проханням звернулася мама трьох дівчаток: у двох молодших дочок були проблеми зі слухом. Найменшій зробили операцію у неї тепер імплатанти, а от Віті, яку батьки встигли навчити говорити до того як впав слух, потрібні слухові апарати. Вартість одного, який був на той момент їй потрібен, трохи більше 12 000 грн. Збір йшов мляво і неактивно. Але у квітні завдяки Дмитру він був повністю закритий, фірма виставила рахунок, ми збиралися проплатити і...

На сайті банку добрих справ йшов збір для Вікторії. Коли ми подавали заявку, то для Віки було зібрано 4000 грн і для покупки двох апаратів не вистачало 20 тис. Ніхто не міг подумати що за такий короткий термін збереться величезна сума. Але на свята всі чекають подарунків і чудес, і для нас було великим подарунком дізнатися, що сума в 20 000 зібрана.

На жаль, до цього часу слух у Віки ще більше погіршився. Лікар порадив придбати більш потужний апарат, тим більше, що коштів вистачало. Ось так і з'явилася на моєму столі маленька коробочка вартістю 22 260 грн - слуховий апарат для Максименко Вікторії.

Спасибі величезне всім, хто брав участь у зборі! Окрема подяка Дмитру за його «рятувальний круг».

Зараз на українській біржі благодійності йде збір на відсутню суму для придбання апарату на друге вушко. Дуже сподіваюся, що скоро прохання буде повністю закрите.


З усіх питань звертайтеся

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

+38 099-93-77-558, (056) 732-48-07

osipova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар