Може, я, може, ти... Хто зміне цей світ?

img

Особливі люди

Може, я, може, ти... Хто зміне цей світ?

Позавчора, 31 жовтня, у Дніпропетровську в СК «Метеор» відбувся незабутній концерт легендарної рок-групи «SCORPIONS».

«SCORPIONS» – це більше 100 мільйонів проданих платівок, двохсоткратне присудження золотих, платинових і діамантових нагород і більш ніж 3 000 концертів по всьому світі.

47 років на сцені, «SCORPIONS» ніколи не зупинялися на досягнутому і постійно шукали щось нове. Вони використовували будь яку можливість, щоб підвищити свій професійний рівень та наблизитися до успіху.

Своєрідний стиль «SCORPIONS» вийшов в результаті комбінації двох електрогітар: з незвичайно потужними рифами та сліпучим химерним соло. Додайте до цього миттєво впізнаваний голос співака і фронтмена Клауса Майне з його експресивною, блискучею подачею. Взагалі, цей концерт, як і всі концерти «SCORPIONS», був приголомшливим. Публіка занурилася в світ вражаючого звуку, слів, в світ потужної енергії та харизми.

 

Але особливим цей концерт став ще і тому, що завдяки концертній агенції «Костянтин Д», насолодитися неймовірною музикою змогли і люди з особливими потребами з «Ліки візочників».

«SCORPIONS» співали про те, що всі люди рівні, що кожен повинен прагнути до своєї мрії. Що потрібно вірити в себе і боротися за свій успіх, що світ змінюють люди. І ці слова, ця музика проникали в серце кожного, а для візочників вони подарували наснагу, сили та надію на краще.

Ці дві години усі були рівні, об'єднані


A moment in a million years

To make some dreams come true

A moment that I won't forget

Until the day I die

A moment in a million years

Called life


(Момент у вічності

Втілює мріє в реальність...

Момент, який я ніколи не забуду

До того дня, коли помру,

Момент у вічності -

Називається життя....)


 

Я не буду довго пояснювати, як важливі такі моменти в житті людей, що обмежені в своїх можливостях пересуватися, які не схожі на більшість з нас. Свята, спільні зустрічі, екскурсії, прогулянки, концерти дають їм можливість відчувати себе повноцінними членами суспільства, дають сили жити, вірити та сподіватися.

На жаль, відсутність спеціального обладнання в громадських місцях і транспорті не дозволяє візочникам мандрувати самостійно. А для організації групових виїздів потрібен автобус, пальне та декілька міцних хлопців-волонтерів.

Ми забезпечили «Лігу візочників» пальним та волонтерами, один з яких, до речі, піймав подарункову барабанну паличку, яку запустив у зал музикант. І хто знає, може бути, це було нагородою за те добро, що він несе людям.

 

Ми вже допомагаємо, ви теж можете приєднатися: стати волонтером або зробити посильну пожертвуз приміткою «на проект «Особливі люди – особливі потреби!».


 

We all live under the same sky

We all look up at the same stars

We all live under the same sun

We all walk under the same moon


(Адже живемо всі під одним небом,

І зірки світло ллють на всіх нас,

Світить нам завжди одне Сонце,

Ходими ми під одним Місяцем...)


BRAVO «SCORPIONS»!


 

Проект "Особливі люди – особливі потреби»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар