Незвичайний День народження

img

Клуб мандрівників

Незвичайний День народження

 

Необычный День рожденияНапередодні 21 серпня до нас звернулася мама-вихователь дитячого будинку сімейного типу Олена Черевко з проханням організувати свято для своїх дітей.

День 21 серпня знаменний тим, що рівно 3 роки тому народилася сім'я Черевко, і мені пощастило побувати на теплому сімейному святі, дні народження.

Захід розпочався з відвідування діорами «Битва за Дніпро», де кожна дитина змогла дізнатися про історію 1943 року, перейнятися нею й полюбити людей, які поклали своє життя за друзів своїх. У музеї ми побачили приватну колекцію військових форм, яка показала, що навіть у воєнний час мода активно розвивалася.

Після екскурсії в діорамі, ми вирушили на ковзанку «Міст-Айс». Не дивлячись на те, що для всіх це було перше знайомство з ковзанами та льодом, страху не було ні в кого навіть після падінь, тільки захват і радість! Здорово було, йти нам не хотілося!

Потім нас чекав кінотеатр «Комунар» і прекрасний сімейний фільм «Джунглі кличуть! У пошуках Марсупіламі». Фільм добрий і повчальний, дітям сподобався, ми вдосталь насміялися.

Спасибі всім, завдяки кому відбулася екскурсія: керівництву діорами «Битва за Дніпро», керівництву ковзанки «Міст - Айс», керівництву кінотеатру «Комунар».

 

 

 

Проект «Клуб мандрівників»

www.deti.dp.ua

Залиште свій коментар