Відкрита реєстрація на ІІ Форум креативних індустрій!

img

Bridging Gaps / Архів анонсів

Відкрита реєстрація на ІІ Форум креативних індустрій!

Форум "Креативні індустрії для активного життя” - це друга масштабна подія, присвячена бізнесу в галузі культурі і креативності, яка відбудеться 7 - 8 червня в місті Дніпро Форум проводиться в рамках проекту "Містки громадської активності” за фінансування ЄС.

Програма події охоплює тематичні напрямки: спорт, туризм, активний відпочинок, реабілітація людей з інвалідністю, організація міського середовища, технології транспорту, зв’язку та інші напрямки, які допомагають людям відчувати себе активними членами суспільства і сприяють мобільності в широкому сенсі.

Учасники: автори і розробники проектів, творчі підприємці, менеджери культури, спортивні функціонери, представники профільних організацій з різних регіонів України, а також представники органів влади та місцевого самоврядування, лідери громад, експерти з розвитку територій, інвестори.

В рамках форуму будуть представлені успішні приклади розвитку культурних і креативних індустрій з різних регіонів України, а також нові проекти, що шукають фінансування та партнерів. На учасників чекають натхненні виступи практиків культурних і креативних індустрій, які поділяться своїм досвідом, доповіді дослідників креативної економіки, рецепти успіху в пошуку фінансування від представників грантодавчих організацій, спонсорів та інвесторів. І звичайно, знайомства і обговорення партнерства.

В рамках форуму передбачена невелика виставка продукції учасників.

Попередня програма форуму доступна на сайті http://cif.in.ua/

Запрошуємо спікерів, яким є що сказати, поділитись своїм досвідом в сфері креативних індустрій і надихнути учасників.

Запрошуємо авторів проектів взяти участь у форумі і представити свої ініціативи!

РЕЄСТРАЦІЯ СПІКЕРІВ ТА УЧАСНИКІВ ЗА ЄДИНОЮ ФОРМОЮ тут https://goo.gl/forms/ u0fOA2PvUdIoDJ8p2

Участь у форумі безкоштовна.

Для 100 спікерів та авторів проектів, що будуть відібрані на основі заповнених реєстраційних форм, організатори також оплачують проїзд і проживання.

Іншим учасникам буде запропоновано самостійно покрити витрати, пов'язані з участю в події.

Реєстрація обов'язкова.

Реєстрація триває до 25 травня 2017 року. Відібрані учасники отримають підтвердження участі та детальну інформацію щодо логістики не пізніше 30 травня 2017 року.

У разі виникнення запитань, звертайтесь до Оргкомітету за тел. +38056 732 48 07, +38 067 632 69 19 або електронною поштою pr@pomogaem.com.ua

 

 

Долучайтесь до події на Facebook https://www.facebook.com/groups/241191306357554 

 

Довідка

Креативні індустрії – форми підприємницької діяльності в сферах, що пов’язані з творчим пошуком та характеризуються органічним поєднанням та використанням знань, інформації та креативності.
Напрямки креативних індустрій:

аудіо-візуальна творчість (фільми, ТБ, радіо, нові медіа, музика); програмування, в тому числі створення розважальних та інтерактивних програм і комп’ютерних ігор; туризм; спорт; книги і преса; спадщина (музеї, бібліотеки, архіви та історичне середовище); перформативні мистецтва (театр, виконавське мистецтво і танок); візуальні мистецтва (галереї, архітектура, художній та антикварний ринок, мода, дизайн і ремесла), тощо.


Залиште свій коментар