Триває конкурс «Щаслива сімейна історія»

img

Новини

Триває конкурс «Щаслива сімейна історія»

Шановні прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники! Запрошуємо вас та ваших дітей прийняти участь у конкурсі розповідей про успішні історії родин.

Розкажіть про те, як ви прийшли до рішенняприйняти в свої родини дітей з інтернатних закладів, які залишилися без батьківського піклування, хто вас підтримав. Поділіться секретами прийомного батьківства, вашими успіхами. Розкажіть про своїх дітей, про сімейні традиції й захоплення. Ваш досвід і знання будуть корисні не тільки тим, хто вирішив взяти в сім'ю дитину, але й для батьків, які виховують кровних дітей. Загалом, дайте волю своїм роздумам про родинне щастя.

Поділіться своєю історією, й можливо, завдяки саме вашій розповіді ще одна дитина-сирота знайде нову сім'ю, яка подарує їй тепло, затишок, а головне, батьківську любов.

До розповіді потрібно докласти сімейні фото. При бажанні ви можете зробити презентацію своєї родини, ми за вашою згодою обов'язково розмістимо її на наших сайтах і в соціальних мережах. Давайте разом розвивати сімейне влаштування дітей в Україні!

Надсилайте свої історії з фотографіями на електронну адресу family@pomogaem.com.ua. Обов'язково вказуйте контактні телефони, щоб ми могли зв'язатися з вами.

Конкурс стартує з дня опублікування статті та триватиме до 31 грудня 2016 року. Підсумки конкурсу будуть оголошені 14 січня 2017 року на VIII фестивалі «Різдвяні зустрічі» для прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу. Переможці конкурсу отримають цінний подарунок.

З усіма питаннями звертайтесь за тел. 067 632 69 19, 050 480 09 05, контактна особа Оксана Кулик.

 

Важливо: стаючи учасником конкурсу, ви погоджуєтеся з використанням надісланих вами матеріалів у соціальних мережах і на сайтах pomogaem.com.ua, mediapasport.com.ua.


Залиште свій коментар