Тренінг «Розвиток молодіжного руху»

img

Архів анонсів

Тренінг «Розвиток молодіжного руху»

Молодість – це пора, коли доводиться безвідповідально приймати найвідповідальні ші рішення: вибираєш цілі, а чого вони варті, дізнаєшся після. Частка легковажності тут не те що виправдана, а просто необхідна.

 

Олександр Круглов

У ході становлення в Україні правової демократичної держави молодіжний рух формується як самостійна складова структура самоорганізації суспільства, стає якісно іншим організаційно й за змістом діяльності. Нині створено державні органи для роботи з молоддю, прийнято основи ювенального законодавства, змінюються методи та напрями роботи молодіжних організацій із молоддю і співпраці з органами влади, інтеграції в міжнародні молодіжні структури.

Але не завжди молодь, особливо молодь у селі, знає про можливість реалізації власних ініціатив.

З метою забезпечення об’єднання молоді Новоолександрівс ької громади, розвитку молодіжного руху благодійний фонд «Помагаєм» спільно з благодійним фондом «Борисфен» проводить тренінг«Розвиток молодіжного руху».

Тренінг відбудеться за адресою: с. Волоське, вул. Поштова, 4а.

Дата проведення: 15 жовтня 2016 року.

Початок реєстрації: з 9.30.

Початок тренінгу: 10.00.

Тривалість: 6 годин.

Тренер: Олександр Мітьков.

Учасники: молодь.

Взяти участь у тренінгу можливо за попередньої реєстрації за телефоном: 067632 69 94, керівник проекту Оксана Володимирівна Чупіта, programs@pomogaem.com.ua.

Захід проводиться благодійним фондом «Помагаєм» у рамках конкурсу міні-грантів проекту «Посилення громадянського суспільства в місцевих громадах», проведеного ГО «Нова генерація» за кошти Національного фонду розвитку демократії США(NED).


Залиште свій коментар