Зібрано

Гавриш Валерій

 

Збирати кошти для дорослих набагато складніше, ніж для дітей. Фотографії хворих дорослих не викликають у нас і десятої частки того жалю й гострого бажання допомогти, які ми відчуваємо до важкохворих дітей. Тим часом дорослим так само, як і дітям, не хочеться відчувати біль і вмирати. Якщо ж на краю загибелі виявляється батько або мати, це обертається важкою травмою для дитини.

 

Валерію Гавришу 39 років. Він працював водієм, любив плавати й грати в футбол, обожнював семирічну доньку Катю. Але півроку тому сталася біда.

 

У вересні минулого року Валерій відчув себе погано. На роботі піднялася температура. Валера не звернув уваги, прийняв жарознижуюче. Але температура збивалася тільки на 2 години, а потім знову піднімалася до 39-40. Дільничний лікар запідозрила запалення легенів і порекомендувала терміново зробити рентген. Валерій вирушив до поліклініки.

 

Як вийшло, що в той день він не тільки пройшов рентген, але й здав аналіз крові, рідні не знають - про дослідження крові з лікарем не йшлося. Але коли до дільничної прийшли результати, вона терміново викликала Валерія до себе й направила в обласну лікарню. Там і був підтверджений діагноз: гострий монобластний лейкоз. Своєчасна діагностика мала підвищити шанси вилікуватися.

 

З осені Валерій пройшов 4 курси хіміотерапії. Останній із них був, по суті, останньою надією - це була високодозова «хімія». Але рівень білків трансаміназ спочатку впав, а з часом знову зріс. Це означає, що у Валерія печінковий рецидив; в печінці, селезінці, лімфовузлах утворилися метастази.

 

Київські лікарі не можуть запропонувати більше нічого, крім трансплантації кісткового мозку. Висновок про необхідність ТКМ видано, сестра Валерія Наталя пройшла типування - з'ясувалося, що вона стовідсотково підходить як донор. Але пересадку кісткового мозку дорослим в Україні не проводять, дітям тут знову пощастило більше.

 

Рідні знайшли клініку в Туреччині, яка готова зробити операцію Валерію. Вартість її - 80 000 доларів. Таких грошей друзям і родичам самостійно не зібрати. Дуже просимо вас підтримати Валерія, врятувати життя людині й зберегти для доньки батька!

 

ПІБ: Гавриш Валерій Васильович
Дата народження: 14.08.1977
Діагноз: Гострий лейкоз, монобластний варіант зі специфічним ураженням лімфатичних вузлів, печінки, селезінки.

 

Дата Благотворитель Сумма, грн
07.09.2016 Українська Біржа Благодійності Міжнародний благодійний фонд 2 740,00
09.05.2016 97,25
07.05.2016 97,25

 

<!-- TBegin:http://pomogaem.com.ua/uploads/posts/2016-05/1462129488_zaklyuchenie.jpg -->