Зібрано

Медіапаспорт

Як допомогти дитині в дитячому будинку? Наша організація давно знайшла для себе відповідь на це питання: потрібно допомогти їй потрапити в сім'ю. Без цього жодні концерти з подарунками, жодні екскурсії та табори не допоможуть йому вирости повноцінною особистістю.
Саме для влаштування дітей у сім'ї був створений в 2012 році портал www.mediapasport.com.ua. Там ми кілька років розміщували анкети дітей, серед яких потенційні прийомні батьки могли б знайти своїх синів і дочок. Проект має на меті не тільки познайомити мам і тат з дітьми, а й підтримати родини, які вже виховують сиріт, сприяти розвитку сімейного влаштування в нашій країні.
Проект продовжує розвиватися. Тепер ми збираємося розміщувати на сайті ще й успішні відеоісторії прийомних сімей, щоб продемонструвати українцям: ростити прийомну дитину - зовсім не подвиг, це шлях, на якому доводиться долати багато перешкод, але всі в підсумку виграють і стають трошки щасливішими.
Такі історії надихають й окриляють, розповідають про те, що цю тернисту дорогу пройшли вже тисячі сімей, і мета, яка стоїть попереду: виростити адекватну, чесну людину, яка вміє любити, - ця мета вартує витрачених зусиль.
На сайті будуть публікуватися анонси про безкоштовні вебінари, які, сподіваємося, нададуть психологічну та інформаційну підтримку прийомним батькам. Там же ви зможете дізнатися про платні семінари й тренінги, які дозволять глибше зануритися в тематику чергового питання.
На сайті «Медіапаспорт» ви, як і раніше, зможете знайти анкети дітей, але тепер ми будемо робити акцент на найскладніших для сімейного влаштування випадках: наприклад, коли батьків шукають відразу троє, четверо чи більше братів і сестер, яких за законом не можна розлучати. Прийняти в родину відразу кілька нових членів готовий далеко не кожен, і ці діти роками залишаються в державних установах.
Дуже хочеться, щоб такі анкети побачило якомога більше людей - можливо, хтось відразу відчує в них своїх майбутніх діток.
На зйомку відеосюжетів потрібно чимало коштів, певну суму потрібно закласти й у реконструкцію сайту www.mediapasport.com.ua. Тому ми оголошуємо збір в 240 000 грн. З вашою допомогою сума буде зібрана і проект запрацює з новою силою!

Дата Благотворитель Сумма, грн
29.04.2017 Ірина 19,00