Зібрано

Близнючки Чубарови

Багато дівчаток ще з дитинства мріють про велику і дружну родину, про дітей, та й взагалі, про просте жіноче щастя. Для кожної мами величезна радість мати дитину, маленьке диво, але коли в молодій сім'ї з'являється відразу два таких дива - це подвійне щастя.
Настя і Софія Чубарови народилися 8 липня 2002 р. Подія просто приголомшлива! Такі довгоочікувані, улюблені. А які чудові для них підібрані батьками імена: Анастасія - «воскресіння», Софія - «мудрість».
Але перша радість раптово змінилася сумом: у обох маляток виявили ДЦП.
Дружні і сильні духом батьки змирилися зі звісткою, зібрали силу волі в кулак і почали діяти.
З тих пір йшли роки і зараз дванадцятирічні близнючки - мамина і татова гордість. Вони талановиті, комунікабельні, люблять читати, слухати музику, співати, грати з молодшими братиком і сестричкою.
Настюша самостійно не ходить, але вміє сидіти без підтримки. Дівчинка навчається дома в 6 класі, добре вміє розмовляти і друкує на комп'ютері твори. У майбутньому вона хоче стати журналістом.
А Соня самостійно не вміє ні сидіти, ні ходити. Дівчинка нещодавно почала розмовляти. Навчається вдома. Їй подобається, коли будинок повний гостей, друзів, любить грати і спілкуються. Софія дуже завзята, старанна і цілеспрямована.
Сестрички потребують постійного лікування та реабілітації. До 20 квітня 2015 необхідно зібрати 11 046 грн (на дві реабілітації) на лікування в Міжнародній клініці відновного лікування ім. проф. Козявкіна у Трускавці. Давайте разом допоможемо зібрати кошти, щоб вони змогли продовжувати лікування і радувати успіхом батьків!
Ви можете допомогти, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «Для Чубарових Софії та Анастасії».
ПІБ: Чубарова Софія Василівна, Чубарова Анастасія Василівна
Дата народження: 08.07.2002 р.
Діагноз: ДЦП.
Еще никто не пожертвовал.
Стань первым