Діти та лікарні

img

Сучасна лікарня

Діти та лікарні

Коли звертаються мами з татами за допомогою, суспільство не має претензій. А от коли про таку ж допомогу просять відділення лікарень, це, швидше, викликає недоброзичливі відгуки. Тісно працюючи з багатьма відділеннями наших дитячих міських лікарень, бачимо на власні очі тяжке становище державних установ. На превеликий наш жаль, хворих діток все більше і більше, а надання допомоги лікарням - менше і менше. Відповідаючи за здоров'я маленьких пацієнтів, медперсонал шукає підтримки в усіх можливих джерелах. Тим більше, що дитячі відділення - це специфіка і в лікуванні, і в медикаментах.

 

Враховуючи гостру необхідність Дитячої клінічної міської лікарні № 3 ім. проф. Руднєва в системах ПР для переливання розчину Vogt medicare просимо допомогти їм надати хоча б на найближчий час ці системи для малюків, які перебувають на лікуванні у лікарні. Так як маленьких пацієнтів у відділеннях, на жаль, не один і не два, то й кількість систем потрібно не одну-дві, а десятки-сотні. Чим більше ми надамо якісних систем, тим більшій кількості малюків ми допоможемо.

І ще одна лікарня звернулася з проханням про надання їм допомоги. Відділенню № 6 Дніпропетровської дитячої міської клінічної лікарні № 6 необхідно придбати шлункові катетери СН- 6 для дітей, які їх потребують постійно.

Звучить так, ніби відділення лікарень просять про допомогу для себе, а не для дітей, але насправді медперсонал змушений звертатися до нас з вами. Якби всього вистачало, то, повірте, жодна з лікарень нашого міста не просила б про допомогу. Бажання допомагати дітям часто не збігається з бажанням допомагати лікарням. Але ж малята, які знаходяться на лікарняних ліжках, проводять там величезну кількість часу.

Ми ще раз звертаємо вашу увагу, що за лікарняними вікнами на нас дивляться дитячі обличчя. І їм потрібна наша допомога!

Ви можете допомогти, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «Сучасна лікарня».


З усіх питань звертайтеся

керівник програми «Здорова дитина»

Бут Карина

(056) 732-48-07

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua


Залиште свій коментар