Сподіватися і діяти

img

Новини

Сподіватися і діяти


Зазвичай шестирічна дитина - це самий цікавий і життєрадісний чоловічок у світі! Для нього відкриті всі двері навстіж! Навколо дивовижний світ: спілкування з такими ж малюками, як він сам; турбота і увага батьків, багато нового і цікавого. Що може затьмарити настрій шестирічної дитини? Ну, напевно, некуплена лялька чи машинка, коли цього так хочеться!

Але є й інше дитинство. Історія Корнєєвої Ані, якій 6 років, не має нічого спільного з вищеописаним світом звичайного дитинства. При народженні Анюті був виставлений діагноз: гідроцефалія та вроджена вада розвитку кісткової системи. Через такийневтішнийдіагноз, дівчатко не може самостійно ні стояти, ні ходити. До того ж, у неї проявляється сильне порушення мови. Але те, що у Ані «неслухняні кістки» і «нечітка мова», не говорить про те, що дитина не хоче бути як всі дітки.

З непростою ситуацією в сім'ї Корнєєвих можна впоратися. Доктора Ані рекомендували лікування з можливим хірургічним втручанням, за підсумками обстеження, в Ізраїлі. Вартість обстеження дитини становить 5-7 тис. доларів. Безумовно, це дорога процедура. Тому тато малятка і звертається до всіх нас з величезним проханням допомогти зібрати якомога швидше цю необхідну суму. Батьки дівчинки не можуть самі оплатити лікування для своєї дівчинки. А от якщо вони в цій справі будуть не одні!

Ми можемо дати непоганий старт на шляху до одужання Анюти. Для цього необхідно робити всі процедури покроково і стабільно.

Пройшовши високоякіснеобстеження, лікарі зможуть визначитися з подальшим основним лікуванням дівчинки. Якісно проведені процедури можуть взагалі захистити маля від необхідності проводити оперативні втручання. Якщо почати лікування Ані без стовідсоткової впевненості в правильності дій, це, можливо, призведе до даремно витраченогочасу та ускладненню здоров'я дитини.

Змінити світ дитини на краще ми можемо спільними зусиллями! «Хто страждає, той пам'ятає», - сказав Цицерон. Шестирічна дівчинка Аня живе з болем і надією на одужання. Ніколи ні в яких випадках не треба впадати у відчай. Сподіватися і діяти - наш обов'язок в нещасті.

Перераховуючи кошти, не забудьте, будь ласка, залишити позначку «Для Корнєєвої Анни». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не залишаючи сторінок нашогосайту, в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.

З усіх питань звертайтеся
Керівник проекту «Хочу жити!»
Бут Карина Юріївна
(056)732-48-07
www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар