Хороші новини про Антошку

img

Новини

Хороші новини про Антошку

 

У минулій статті ми писали про дивовижного хлопчину Дубовика Антона, який в результаті страшної аварії отримав безліч тілесних ушкоджень. Нагадаю, що під ушкодженнями криється: важка відкрита проникаюча черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа, забій грудної клітини, забій живота і багато чого ще. Почувши такий діагноз, більшість може подумати: «О, з такими численними ушкодженнями не виживають, а якщо і виживе - то буде «рослиною»! Чи є сенс щось робити?». Так от, Антон не тільки вижив, а й отямився після коми, він впізнає свого тата, який не відходить від нього ні на крок; намагається говорити, але поки що трахеостома не дозволяє йому цього зробити. Та це вже справа часу.

 

З реанімаційного відділення Антона перевели до нейрохірургічного для подальшої допомоги у його відновленні. Якщо уявити на хвилину відчуття Антона, коли він отямився, то не кожен би дорослий психологічно подужав би ситуацію, що склалася. По-перше, нерозуміння де ти і хто ці люди, які поруч з тобою! По-друге, біль! Коли Антошка побачив свого батька, він поривався до нього встати, притиснутися, відчути батьківську турботу. Тепер вони разом і, напевно, зможуть все пережити!

Антон цілеспрямований, сильний і дуже життєрадісний хлопчик. У нього в житті все вийде! Нам залишається тільки підтримати тата і сина в подоланні проблем, що виникла на їх життєвому шляху. Антону ще багато чого належить пережити, йому необхідно набиратися багато сил і терпіння, а його батькам - моральних, і матеріальних ресурсів. Хочеться, щоб з нашої спільної допомогою сім'я Дубовик, нарешті, знайшла спокій і відчуття, що все найгірше і найстрашніше вже позаду. Кого торкнула доля Антона - відгукніться!

Перераховуючи кошти, не забудьте, будь ласка, залишити позначку «Для Дубовика Антона». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не покидаючи наш сайт, в розділі ПОЖЕРТВОВАТИ.

 


З усіх питань звертайтеся

Керівникпроекту «Хочу жити!»

Бут Карина

+38-098-400-37-84 , ( 056 ) 732-48-07

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар