Англійський клуб: спілкування та музика

img

English club

Англійський клуб: спілкування та музика

 
Вчора ввечері в Англійському клубі зустрілися 10 осіб, у тому числі і два координатора координатор проекту «Школа клоунів» Ян Томаш Рогала і американський волонтер Корпусу миру Енді Бадер. Ми по черзі представлялися і коротко розповідали про наше життя.

Тоді Енді затіяв гру «Швидкий мікрофон». Кожен по черзі висловлювався, причому робити треба було це швидко, уявляючи, що в руках щось гаряче, якого потрібно швидко позбутися, щоб не обпектися. Теми були різноманітні: культура, кінематограф, музика, відносини, лідерство, подорожі, але не політика! Ян пояснив, що пісні під гітару і театр - це також невід'ємна частина клубу. І ми весело практикувалися у співі та акторській майстерності.

Фішка нашого клубу - вчити мову з задоволенням, використовуючи інтерактивну форму навчання, насолоджуватися англійською, а не писати нудні тести та іспити! А ще наш клуб - це чудова можливість знайти друзів, розвивати акторську майстерність, дарувати гарний настрій собі та оточуючим.

Вчора ввечері ми дискутували про те, що значить мати мету в житті. Молодші і старші поділилися своїми думками та баченням, «намалювали» можливі перспективи. Після чаю та цукерок ми з захопленням слухали і підспівували всіма улюблену пісню Beatles "Yesterday", яку виконав для нас на гітарі Стен. Обговоривши проникливу лірику пісні, на позитивній ноті ми попрощалися одне з одним. Ненадовго. До наступної середи.

На майбутніх зустрічах Англійського клубу ми будемо обговорювати актуальні теми лідерства, інтелектуальності, відносинах, дружби. А також пісні під гітару і театральні сценки! Приходьте! Буде цікаво!
English Club збирається щосреди о 18:00 за незмінною адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Челюскіна, 8, 2-й поверх, «тренинговая студия».

Енді Бадер

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар