Що ми робили в Євпаторії

img

Новини

Що ми робили в Євпаторії

Привіт, друзі!

Я не помилилася, саме друзі, адже тільки завдяки вам всім нам вдалося пройти черговий курс реабілітації в ЕДКСМО, одному з кращих на Україні санаторіїв, де надають допомогу дітям з ураженням ЦНС. Два тижні пролетіли дуже швидко, але ми багато чого встигли зробити: пройшли курс грязелікування, масаж, магнітотерапію, мінеральні ванни, механотерапію, іпотерапію. Тепер про все докладніше. Сеанси масажу зробили свою справу - Юля менше стала підвертати праву ногу, що значно поліпшило якість ходьби. Цього разу мінеральні ванни ми проходили спокійно, поступово долаємо страх води. Окремо хочу розповісти про механотерапії. У парку санаторію за 15 гривень можна орендувати 4х колісний велосипед і тренувати на ньому ноги. Правда, ми ледве долали одне коло, але це було набагато краще, ніж просто крутити колеса велотренажера. Після іпотерапії Юля навчилася стрибати на одній нозі.. Ми отримали рекомендації щодо подальшого лікування:


1.Кокарніт в / м 2 р в тиждень

2.Гліатілін -1 капсула 1 р в день

3.Цереброкурін - 2.0 в / м № 10,2 р на рік.

Ортопед нам прописав ортопедичне взуття і спеціальні устілки, необхідно зробити зліпок ступні.

Тепер мої особисті враження. Що мені не сподобалося, так це відсутність індивідуального підходу, все поставлено на потік, консультації лікарів та додаткові обстеження доводилося просити, в їдальні щоразу виникали непорозуміння з меню, постійно доводилося пояснювати, що дитині з лактозною непереносимістю молочні продукти потрібно замінювати, хоча в картці чітко було написано - лактозна непереносимість, дієта - спеціальна. Багато процедур платні: сенсорна кімната, логопед, гідромасаж, іпотерапія ітд. Пишу це не для того, щоб поскаржитися, а щоб батьки, які збираються везти своїх дітей, знали, на що розраховувати.

Нашими докторами були: невролог - Власенко С.В. і ортопед - Хащук А.В, обидва хороші фахівці, кандидати наук, які знають свою справу. Можу залишити тільки позитивний відгук та рекомендувати іншим батькам звертатися до них. Масажист Світлана - просто чудова людина, швидко знайшла підхід до дитини і масаж проходив без сліз і протестів. У санаторії проходить лікування велика кількість дітей і нам доводилося бігати з однієї процедури на іншу, щоб не пропустити свій час.


 Что мы делали в Евпатории

Что мы делали в Евпатории

Что мы делали в Евпатории


Ще ми знайшли на вул. Некрасова офтальмологічну лікарню, де всього за 200 гривень пройшли курс апаратного лікування і за 560 гривень у сусідній оптиці замовили окуляри, в Дніпропетровську нам такі ціни і не снилися. Відділення дуже маленьке, всіх дітей знають по іменах, Юля з задоволенням проходила лікування. Лікарі уважні, поборами не займаються. Телефон офтальмології, якщо кому знадобиться, (06569) 3-61-22.

З погодою нам не дуже пощастило, майже кожен день йшов дощ і було холодно і похмуро, в морі купалися всього кілька разів, але нам на сонці бути небажано, погода нас шанувала.

Хочу сказати, що кожен день лікування був насиченим і продуктивним. Ми постаралися зробити все по-максимуму, щоб запасу вистачило на цілий рік. Ще раз хочу подякувати всім, хто допоміг пройти нам реабілітацію, окреме спасибі кожному жертводавцю, співробітникам благодійної організації «Сяйво веселки», православній організації "Лествиця", Дніпропетровської єпархії. Дай Боже усім міцного здоров'я, людського щастя, нехай ваша доброта повернеться вам сторицею. Ви робите добру справу. Спасибі вам і низький уклін.

Ці дітки також чекають на допомогу!

 


Мама Юлі Ремез - Інна

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар