Вдячний привіт від маленької Лєри.

img

Новини

Вдячний привіт від маленької Лєри.

Здравствуйте, мої рідні! У першу чергу хочу подякувати Весь колектив ДОБО «Сяйво веселки»: наші дорогі й любі, Ви стали для нас другою родиною. Завдяки Вашому розумінню, доброті, підтримці Лерочка отримала довгоочікувані лікування (ми б ніколи не змогли його собі дозволити і моя маленька продовжувала б відставати в розвитку), отримала необхідні курси реабілітації, без яких дитинка не може жити. Завдяки Вам ми не залишилися цієї зими роздягненими (ми з Лерою живемо одні і не завжди можемо собі дозволити купити теплу одежу) і без транспорту (коляска просто чудова!). Особлива подяка Лєрочці, Каринці та Настусі. Дівчатка, ви просто наші Ангели-Охоронці.

Дуже хочу поділитися з Вами нашими успіхами, які робить моя маленька принцеса. Кожен день Лєраші починається з ЛФК, логопедичного масажу. Так, у наш час все платно і мамам доводиться вчитися всьому, щоб дитинка стала повноцінною і здоровою. Мій малюк вже навчився самостійно хапатися за поручні, підійматися по сходах, підстрибувати, помічати все навколо: собачок, квіточки, машини, людей, вже краще розуміє мову, і навіть проявляє свій сильний і наполегливий характер. Так, трохи важко даються логічні заняття, але нічого, і це ми навчимося і зможемо. Потроху намагається самостійно їсти, тримає ложечку поки невпевнено. Кожен день намагаємося робити цікаві вироби, хоч Лєраша поки не обходиться без сторонньої допомоги через погану роботу кистей рук, але вона старається. Загалом, завдяки ВАМ моя дівчинка живе, розвивається, дихає на повні груди. Ми віримо, що ДЦП - це не вирок, і з цим діагнозом можна стати повноцінною людиною і жити в суспільстві. ВЕЛИЧЕЗНА ВСІМ ВДЯЧНІСТЬ!

Зараз ні в якому разі не можна зупинятися, необхідно продовжувати лікування, адже без нього всі наші успіхи перетворяться на уламки. 3 червня 2013 Лерочка повинна їхати на черговий курс реабілітації в медичний центр «Здоров'я» (м.Новоазовськ Донецької області). Дуже прошу всіх підтриматимою донечку подолати цей діагноз. Адже діти - це наше майбутнє.

 

Вікторія ШТИХ

 


Від себе хочу додати. Цей лист не нам, цей лист Вам. Тільки завдяки Вашій допомозі наша організація може допомагати Лєрі та іншим діткам. Спасибі Вам величезне!


З усіх питань звертайтеся

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

38 099-93-77-558, (056) 732-48-07

osipova@deti.dp.ua

Проект «Хочу жити»

www.pomogaem.com.ua

 


Залиште свій коментар