Крик про допомогу

img

Новини

Крик про допомогу

Давно у мене не було такої паніки. Сьогодні ми оплатили лампи для лікарні ім. І. Мечникова (величезна подяка Олегу Володимировичу) - 950 грн, і дві путівки в Трускавець (для Беланюк Маргаритита Шевчука Дмитра) - 10 223,10 грн. При чому у Діми путівка не на 12 днів а 9, так як не було квитків на потяг на потрібні дати. Ще одна оплачена путівка - для Юлії Ремез до Євпаторії на суму 8 361 грн. І зараз на рахунку програми «Здорова дитина» - 0,00 грн!

 

Зазвичай в гаманці люди завжди залишають хоч одну гривню. І нехай на неї майже нічого не купиш, але вона дає ілюзію, що гроші ще є. Точно так було у мене і до цього - на рахунку завжди залишалися нехай і невеликі, але кошти. А сьогодні там порожньо.

Зараз поясню, щоб було зрозуміліше: наприклад, зараз у нас є кошти - 400 грн на проект «Ти не один», але на них ми можемо купити тільки необхідне для відмовників у лікарні. Або гроші на конкретну дитину, наприклад для Штих Валерії. Але для інших діток ДЦП немає ні копійки, для проекту допомоги важкохворим дітям «Хочу жити» - теж. На програмі «Здорова дитина» - 0,00. Це означає, що завтра оплатити ліки або путівки просто нема з чого.

Ще в п'ятницю, коли стопкою лежали необхідні для оплати рахунки, ми розуміли що після оплати коштів не залишиться, але я дуже сподівалася, що за вихідні ситуація змінитися. Вже не в перший раз, в найважчий момент хтось дає руку допомоги. Але, на жаль, нічого не змінилося. І ці лякаючі нулики ніяк не хочуть нас залишати. Мені хочеться кричати: «Будь ласка, допоможіть нам!». Не проходь повз, твої 5-10-20 грн можуть змінити ситуацію.

Допомогти дуже легко: перерахувати кошти на наш розрахунковий рахунокз поміткою «Здорова дитина» або зв'язатися з нами по телефону і ми зможемо домовитися, як вам зручно.

Це вже не просто прохання, це крик про допомогу. Не залишайте наших діток один на один з їх бідою.


З усіх питань звертайтеся

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

+38 099-93-77-558, (056) 732-48-07

osipova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua


Залиште свій коментар