Знайомтеся, Михайлик!

img

Медіапаспорт

Знайомтеся, Михайлик!

З ім'ям Михайло особисто у мене пов'язані дуже теплі спогади, так звали мого діда і так звуть мого племінника. Дід був дуже хорошою людиною. А які він розповідав рибальські байки і придумані ним казки, які у нього в городі росли помідори, а в саду яблука! До появи свого правнука дід Михайло не дожив всього два місяці, і мій брат на його честь назвав свого первістка.

Хто назвав нашого героя таким чудним ім'ям, я не знаю, але дуже хочу вас познайомити з цією дивовижною дитиною.

Михайлик хлопчик маленький, як кажуть «малий та хвацький». Він прийшов у інтернатний заклад ще зовсім маленьким, був такий незграбний, спокійний, плаксивий. Зараз він подорослішав, закінчив третій клас, став упевнений у собі.

Буває дітям потрібно нагадувати, що необхідно зробити уроки, а Мишко завжди спочатку зробить уроки, причому, зробить їх ґрунтовно, а потім піде гуляти. Він пам'ятає всі домашні завдання, які задають, дуже відповідальний хлопчик. Він, можливо, робить повільно, але робить якісно. І якщо хтось щось забув, він обов'язково всім нагадає.

Дуже добрий хлопчик, навички самообслуговування розвинені на високому рівні, але останнім часом став лінується. Вміє все, але вважає що не все йому потрібно робити.

Спілкується з певним колом дітей, дружить не з усіма.

Читати Михайлик не дуже любить, але з задоволенням ходить в гурток художньої творчості, де вони малюють, ліплять, роблять різні вироби і у нього це непогано виходить.

Я дуже сподіваюся, що у Михайлика знайдуться батьки, які допоможуть хлопчикові знайти своє місце в цьому світі, та можливо колись Михайлові онуки назвуть на його честь своїх дітей.

Ближче познайомиться з хлопчиком ви зможете подивившись його медіапаспорт.


З усіх питань звертайтесь

Керівник проекту «Медіапаспорт»

Меркулова Анна

+380 56 788 21 93

merkulova@deti.dp.ua

Залиште свій коментар