Норвегія, прийми і обігрій!

img

English club

Норвегія, прийми і обігрій!

Вчора відбулася остання весняна зустріч нашого улюбленого «Англійського Клубу».
Для всіх учасників Клуб - це не тільки вдосконалення мовних навичок і приємно проведений час. Наш дорогий Майстер Ян наповнює нас мудрістю і знаннями про життя, взаємини людей, доброту та позитивне ставленн до навколишнього світу. 

Вечір був наповнений піснями, театром і тайм-менеджментом. Плей-бек театр - це дійство, яке може здатися легким божевіллям. Але хто хоч раз брав участь у цьому - знає, наскільки це здорово. На секунди ти перетворюєшся на футболіста, іменинника, співачку, дитину, спортсмена, налякану або просто сонну людину, - у кого завгодно, включаючи папужок! Граєш страх, втому, захоплення, здивування, щастя, змінюєш гнів на милість. Ніхто і не очікував в собі відкрити такі таланти! А історії, які програються нами, розказані англійською мовою, здається, врізаються в пам'ять назавжди. Я можу перерахувати ВСІ сценки, які ми зіграли за наші сім зустрічей. Причому перерахувати АНГЛІЙСЬКОЮ! Дива, та й годі!

Від імені всіх Клубівці ДЯКУЮ Вам, Ян, за те, що Ви робите для нас! Бажаємо приємно провести час в Норвегії і скоріше повертатися до нас! Ми почали нудьгувати ще вчора!

А Норвегії скажемо: «Прийми і обігрій нашого Вчителя і насолоджуйся його присутністю у себе!»

Перерва Клубу триватиме орієнтовно до кінця травня - початку червня. Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, і ви не пропустіть старт Літнього Клубу Англійської Мови!

 

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар