Перепланування будинку вирішує долю двох малюків

img

Затишок

Перепланування будинку вирішує долю двох малюків

Наш читач вже знайомий з прийомною сім'єю Дубовик Оксани Миколаївни та Віктора Івановича. За прикладом мами вони взяли прийомних дітей. Зараз їх будинок наповнений дитячими голосами Єгорки, Дімки та Настюшки, в найближчому майбутньому подружжя хоче прийняти ще двох: Надю та Іванка. Для цього Дубовикам необхідно виконати сувору умову - розширити житлоплощу. Будівництво та ремонт нині в нашій країні - дорого задоволення. Але подружжя здаватися не збираються. Вони вірять у силу любові і добра, тому вони звернулися до нас за допомогою.

 

Найоптимальніший варіант перепланування - зробити перехід з будинку в літню кухню. Таким чином з'явиться ще одна кімната, де діти зможуть проводити вільний час, вчити уроки, займатися рукоділлям і грати. А якщо замінити в літній кухні підлогу, поклеїти шпалери, поміняти вікна, перекрити дах, вийде відмінна їдальня. На все про все - 10 000 грн. Кошти можна перераховувати на наші розрахункові рахунки з позначкою «на проект «Затишок».

Пропонуємо приєднатися до ініціативи сім'ї Дубовик і допомогти їм у здійсненні їх найбільшої мрії. Надя і Ваня з нетерпіння чекають своїх нових тата ймаму!





 Перепланировка дома решает судьбу двух малышей

 

Перепланировка дома решает судьбу двух малышей   Перепланировка дома решает судьбу двух малышей

З усіх питань звертайтеся

 

керівник проекту «Затишок»

Кулик Оксана

+380 56 788 21 93

kulyk@deti.dp.ua

Залиште свій коментар