З діркою в правому боці...

img

Новини

З діркою в правому боці...

Крістіанна, 1 рік 8 місяців, маленька принцеса, улюблениця батьків. На 3-му тижні батьки виявили на голівці у дівчинки гематому. У лікарні з'ясувалося, що у Крістіанни вроджена гідроцефалія (водянка головного мозку). Після тривалого лікування в Дніпропетровську, дівчинці поставили рубіновий шунт в головку для відведення рідини. Операція пройшла успішно, і маля виписали з лікарні. Але на цьому історія, на жаль, не закінчилася, а тільки розпочалася.

Справа в тому, що трубка, прикріплена до шунта, за допомогою якої відходить рідина, травмувала кишківникі вилізла через анальний отвір. Зараз малятко в лікарні, грошей на лікування у батьків катастрофічно не вистачає, так як всі збереження пішли на придбання шунта.

У лікарні довелося видалити шунт, і тепер залишається чекати, поки очиститься рідина (ліквор) у голові, зараз вона каламутна і шунт ставити не можна. А поки дівчинка на дорогих антибіотиках, їй тимчасово встановили трубочку для відведення рідини, тому щодня треба міняти по 2-3 пакетики.

Давайте разом допоможемо Крістіанні таїї батькам подолати труднощі. Дуже хочеться, щоб вона змогла нормально розвиватися - ходити, бігати, стрибати та гратися...

 

Ваші пожертви можна перерахувати на наші рахунки з позначкою «Для Крістіанни Асмус».


 

Проект «Хочу жити!»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар