А ми купили Ранчо! Йо-хо-хо!

img

Родина

А ми купили Ранчо! Йо-хо-хо!

Ідея екологічно непаразитуючого способу життя завела нас у сільську місцевість. Огорнула в ліси, викупала в річці, надихала в нас свіжість сосен і влила відкрите небо в наші голови.

А діти? Як же без них! Кому ж це все передати і надихнути!?

Троє розбешак для нас виявилося те, що потрібно, і ми поїхали жити в наш будиночок. Прийомні дітки дуже швидко адаптувалися і освоїлися. Особливо наш Ден, йому 9 років, зараз вчимо англійську, і відповідно тепер отримав прізвисько «за кордону» для підтримки атмосфери. Він народився фермером, ним же хотів би стати, звичайно ж,поєднуючи з професією столяра.

Молодшенький - ботанік.

А сестричка ще визначається. Вона маленька, але їй підкоряються всі тварини, у неї щось або від кінолога, або від ветеринара.

Ах, так. СЯЙВО ВЕСЕЛКИ!

У перший день на волі над нашим будинком з'явилася подвійна веселка. Ми це відобразили і хочемо натякнути на наш зв'язок з вами, Дороганаша ДОБО! Всім вам передаємо величезний привіт від нас усіх! Скучили за вам!

 

Ми тут трохи освоїлися, довго думали, що ж це у нас виходить: еко-поселення - ні, село - ні, ах так - РАНЧО!

Таки ранчо, інакше не назвеш. Ні,у нас не ферма закордонного устою, просто у нас море сміху та море свободи. Хотіли якось назвати наш райський куточок і всі одностайно погодилися назвати саме так.

Часто згадуємо нашу попередню маму - директора дитячого будинку «Ромашка» (м.Нікополь)ВалентинуВікторівну та колектив дитячого будинку. МОЛОДЦІ! Спасибі вам за наших діток! Ми вас дуже ЛЮБИМО!


Нікого не слухайте всі ті, кого серце покликало допомогти діткам без батьків! Ви потрібні їм! Дуже!

Вони збагатять Ваше життя і багато чому навчать!

Всім, хто нас читає передаємо привіт і велике ДЯКУЮ за час, витрачений на нас! Ми Вас теж дуже любимо!

 

 

З повагою прийомна сім'я Грідіних


 

PS: Поки вам писали, у нас знову новини горять. Про те, що ми встигли обзавестися ще й курочками, скромно промовчу. Набагато важливіше те, що доця прийшла з проханням: «Мам, а можна я не буду багато діток брати з дитячого будинку, двох-трьох мені цілком вистачить»...

Маленька пауза, ми це питання з дітками не обговорювали взагалі, це стало ЇЇ ідеєю. А ще вона просить взяти собі в нашу сім'ю ще молодшу сестричку. Ледве погодилася на одну, взагалі просила ще кілька діток. Це при всьому при тому, що місяць тому вона категорично відмовлялася від поповнення родини. Прогрес. Ростемо. І радіємо!


 

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар