Знай наших

img

Заходи

Знай наших

З 2 по 5 жовтня в Експо-центрі «Метеор» проходила 24-а Міжнародна виставка енергоефективного будівництва та дизайну «Фасад in design – 2012», в якій взяла участь наша організація.
Атмосфера на выставці була дуже душевна. Мабуть, тому що тематика виставки - будівництво та дизайн, було якось затишно і по-домашньому. До того нас радував живий інтерес до нашої органфзацфї. Багато хто з учасників і гостей виставки вже були знайомі з нашою діяльністю, для багатьох інформація про нас була новою. Але і ті, і інші ставили питання: про те, кому ми допомагаємо, як ми допоагаємо, як взяти дитину у родину, як стати волонтером.
На виставку приходили цілими родинами, и тут стали в нагоді повітряні кульки з нашими логотипами, які усміхнена дітвора уносила з собою на згадку.
А ще в нашій «скриньці надії» зібралось 584,00 грн для допомоги дітям.

Висловлюємо свою вдячність генеральному директору компанії Експо-центр «Метеор» Олександру Валерієвичу Васил’єву и колективу Експо-центра «Метеор» за допомогу та підтримку!

 

Запрошуємо усіх 16-19 жовтня відвідати 12-у Міжународну виставку промислового обладнання і металообробки «Машпром-2012».  



 

 Фотозвіт

 

 

Залиште свій коментар